Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Textiltáskából párnahuzat

A környezettudatos szemlélet terjedésének köszönhetően ma már sok helyen textiltáskában csomagolják az árut. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekünk már annyi textiltáskánk van, hogy nem tudunk velük mit kezdeni, nem tudjuk mindent kihasználni, még egy nagybevásárlás alkalmával sem. Éppen ezért mikor legutóbb kaptam egy egyszerű fekete textiltáskát, elhatároztam, hogy párnahuzatot készítek belőle. Hogy hogyan? A tovább után kiderül!

fotó: Lilla

0 Tovább

Birkanyáj a gyerekszobában

A hintabárány beszerzése után annyira belelkesedtem a birkákkal kapcsolatban, hogy úgy döntöttem az egész gyerekszoba/gyereksarok birkákkal lesz dekorálva. Néhány ötlet:

1. DIY birka alakú párna

2. Birkás falióra

3. Birka alakú párna

4. Kiságy fölé akasztható játék

5.
Birkás falmatrica

0 Tovább

Így lesz a textiltáskából párna


fotó: Lilla

A Je Suis Belle-ben vásárolt hátizsákomat ebben a csodaszép textiltáskában kaptam meg. Az anyagon Szőke Gábor Miklós szobraiból készült grafikák láthatóak. Mivel sok bevásárlós textiltáskám van már, így párnát készítette ebből a darabból. Nem kellett mást tennem csak levágnom a füleit, kitömnöm a belsejét, és a száját összevarrnom.

0 Tovább

Madárkalitkás párna

Saját kezűleg készített madárkalitkás párna; fotó: Lilla

0 Tovább

Kincsek a nyaralóból

Ezt az 1981-es naptárral és hímzett motívumokkal díszített párnát találtam a nagyszüleim gárdonyi nyaralójában. Szerintem csodaszép! Haza is lopom! :)

0 Tovább
12
»

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek