Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az 50-es évek újra szexi!

Az 50-es évek felszabadult strandolásaival teljesen összeforrt a bikini, hiszen akkor vált Amerikában széles körben elfogadott viseletté. Nagyanyáink korában még hatalmas, köldököt takaró fürdőruhaalsók számítottak divatosnak, és ez a bizonyos szempontból szexi ruhadarab 2014-ben ismét divatosnak számít majd. Én már be is szereztem az enyémet az Asos-ról!

0 Tovább

Szépségápolás a parton

Bár a vízpartra, a napozáshoz nem kell nagy smink, azért a kozmetikumokról ebben az esetben se feledkezzünk meg.Megmutatom, az én táskámban milyen termékek kapnak helyet!

A fényvédős naptej a legfontosabb kellék. Akik pedig nem szeretnek natúr arccal megjelenni, azoknak egy kis vízálló szempillaspirál és egy csillogó szájfény megengedett. Az eslő még pancsoláskor sem jön le, míg a másodikat tükör nélkül is újra fel tudjuk kenni. És persze nem szabad elfelejtkezni a napozás utáni bőrápolásról is, amihez választhatunk akár tápláló testvajat is.

fotó: Lilla

0 Tovább

Vidéki életképek 3.

fotó: Lilla

Képek és kommentárok a vidéki mindennapjainkról:

1. A héten a lakás csinosítására is jutott időm. A vállfás szemüvegtárolóról bővebben itt!

2. Még kihasználtam az utolsó nyári hetet: napoztam és olvastam. (A Fashion Issue minősége nagy csalódást okozott, nem hiszem, hogy a jövőben kiadok érte 3000 forintot.)

3. Gyömrőn van egy Allure nevű étterem és disco. Nyáron nagyon kellemes a kerthelyisége, ráadásul isteni mentás-csokis fagyijuk van, így amikor tehetjük Bálinttal napi sétánk során felkeressük.

4. 21-én ünnepeltük a második házassági évfordulónkat: ajándékkal, üzenőkártyával és saját kezűleg készült körtés sütivel készültem.

5. A körülbelül 3 négyzetméteres verteményesünkben rengeteg paradicsom terem. Négy naponta több, mint egy kilót szedek le.

0 Tovább

Csíkos, nyári táska városnézéshez

fotó: Neményi Márton

táska: Lilla Sellei Bags

0 Tovább

Kellékek a hétvégi kánikulához

A hétvégén igazi nyári kánikula várható. A legjobb ilyenkor vízparton tölteni a napot. Mi a gyömrői Tófürdőhöz készülünk. Jöjjön most egy bazár ennek a jegyében!

1. Tófürdő, felnőtt belépő 800 forint

2. Bikini, SPF, 11.990 forint

3. Napszemüveg, Topshop, 16 font

4. Cipő, H&M, 3.990 forint

5. Kalap, Etsy, 38 dollár

6. Zsákvászon táska, Lilla Sellei Bags, 3.500 forint

0 Tovább
«
1234

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek