Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kincsek a nyaralóból

Ezt az 1981-es naptárral és hímzett motívumokkal díszített párnát találtam a nagyszüleim gárdonyi nyaralójában. Szerintem csodaszép! Haza is lopom! :)

0 Tovább

Divatos kirándulás 2.

Szombaton ellátogattunk a Use 2011-es tavasz-nyári kollekciófotózásának helyszínére. Az interneten található információkkal ellentétben a Gellérthegyi víztározó 2001 óta nem látogatható szerdán és szombaton. Kivéve olyan jeles napokon látogatható, mint például a Föld napja vagy a víz világnapja.

0 Tovább

Álomruha

Ha most lenne az esküvőm talán egy ugyanilyen ruhát varratnék csak persze teljesen hófehér anyagból. A ruhát Kelsey Kreiling tervezte. Videó itt!

0 Tovább

Modell: Manka

Manka a Unique modellügynökség egyik viszonylag új modellje. A Lilla Sellei Bags 2011-es kampányképei mellett Snór Anikó, Snora márkájának 2011-es tavasz-nyári kollekciójának Balla Vivienne által készített kampányfotóin is feltűnik.

0 Tovább

Lilla Sellei Bags 2011: pink és fémek

Lilla Sellei Bags 2011

fotó: Kertész László

stylist: Marosvölgyi Rita és Séllei Lilla

smink: Marosvölgyi Rita

modell: Manka

0 Tovább
1234
»

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek