Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DIY: mágneses horgászkészlet

A sok szuper Etsy-n talált játék után arra jutottam, hogy valami teljesen egyedi meglepetéssel szeretnénk kedveskedni a kisfiamnak a második névnapján. A múltkor az állatkertben az unokabátyja jót játszott egy horgászós játékkal, innen jött az ötlet, hogy mágneses horgászkészletet csinálok neki. Itt egy kis ízelítő a végeredményből, a tovább után pedig szokás szerint elárulom, hogyan készítettem!

fotó: Lilla

0 Tovább

Ebben még horgászni is elmennék

Egy blogban találtam ezt az inspiráló street style képet, amin egy csaj látható villantómintás "pizsamában". A villantók azok a kis tollas műcsalik, amivel a horgászok pergetni szoktak. Ha lenne egy ilyenem, lehet minden nap kijárnék ide a Tőzeges tóra horgászni, és még a horgászegyesületbe is belépnék... Na, jó nem, de azért néha ebben sétálnék a tóparton, hogy a horgászok irígykedjenek! Sajnos azt nem sikerült kinyomoznom, hogy ki tervezte ezt a ruhát. Ha valaki tudja, kérem írja meg! De lehet, hogy a háttérben látható, imádott Kate Lanphear-t kellene megkérdezni.

kép: anywho.dk

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek