Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti finomság a bölcsibe

Remélem, ha így haladok, akkor már az óvodában Szülői Munkaközösségi VEZETŐ lehetnek! - Na, nem!!! Csak vicceltem! De tény, ha sütit kell vinni a bölcsibe, akkor szeretek kitenni magamért (bár nem nagy a verseny, hiszen van olyan anyuka, aki egy zacskó chips-szel megoldja a kérdést). Én viszont már a farsangi buliba is a zabos kekszemből vittem, most a húsvéti mulatságra pedig isteni narancsos-csokis finomságot készítettem természetesen saját készítésű húsvéti elemekkel díszítve.

fotó: Lilla

3 Tovább

Húsvéti készülődés 1.

Két hét és itt a húsvét, ami kitűnő alkalom, hogy a tavaszra hangolódjunk mi és a lakásunk, valamint arra is jó apropó, hogy valami finomat süssünk. Megmutatom, én milyen kellékeket szereztem be húsvéti dekorációnak, és azt is elárulom, hogyan készíthettek sajtkrémes répatortát.

fotó: Lilla

0 Tovább

Húvétra hangolva

Ilyen borongós, havas, esős időben nem sok kedvem volt készülni a húsvétra, de azért az utolsó nap készítettem csokis muffint és répaformájú kosárkákat. Dekorációsötlet és recept következik!

Répa kosárka

A répa formájú kosárkák ötletét ebből a blogból csentem. Elkészíteni pofon egyszerű, csak narancs és zöld papírral, zöld szalagra és stiftes ragasztóra lesz szükségünk. A téglalap alakú papírból tölcsért hengergetünk, majd a zöld papírból vágott csíkból fület ragasztunk neki. Én apró, összegyűrt zöld papaírcsíkokból a répa belsejébe is tettem. Ebbe kerülhetnek később csokitojások, de akár fel is akaszthatjuk őket dekorációként.

fotó: Lilla

0 Tovább

Húsvéti nyúlságok

1. Nyúl répávallittlehappystitches

2. Barna nyúllittlegreymittens

3. Mintás nyulakmmmcrafts

4. NyúlpárDIYFluffies

5. Nyulas párnaCapeBags

6. Pompom farkú nyuszikmiasukulele

7. Kerek nyuszikretromama

0 Tovább

Húsvéti hangulat a lakásban

fotó: Lilla

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek