Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kötelező olvasmány: Pixel

Ha valaki szerette Tóth Krisztina Vonalkód és Haza viszlek, jó? című műveit, akkor a Pixelt is imádni fogja. Ahogyan az ajánlóban olvashatjuk, a Pixel "fájdalmasan szomorú kapcsolatok krónikája”. Tóth Krisztina ebben a művében is hihetetlenül sok mindent el tud mondani egy-egy félmondattal... (Nekem ezek a gondolatok biztosan csak több tíz oldalba férnének bele...) A történetek ebben az esetben is hétköznapiak, mindennaposak, persze mögöttes, elgondolkoztató tartalommal. A sztorik egyszerűségének köszönhetően egy-egy szereplőben vagy azoknak egy-egy tulajdonságában biztosan minden olvasó magára ismer... Az egyes részek különállóan is értelmezhetőek, de ha jobban figyelünk, akkor összefüggéseket, összefonódásokat is felfedezehetünk és a történetecskék hirtelen egy nagy egésszé állnak össze... Tökéletes olvasmány békávézáshoz, amikor csak egy-egy fejezetet van időnk elolvasni.

0 Tovább

Virágoskert a Cukor utcában

Megnyitott a BoglárkaVera Stúdió!

fotó: Lilla

0 Tovább

Megjelent a Panyizsuzsi magazin nyári száma!

Megjelent a Panyizsuzsi magazin nyári száma. A Sthal magazin és az Átrium magazin után ebbe is készítettem anyagot. A Mindent bele! című táskás bazárt követtem el én. A saját táskáimat nem tettem bele... Fura is lenne. De csupa olyan táskatervező darabjait láthatjátok, akiknek a munkáit imádom!

0 Tovább

Nyaralói csendélet

Képek a retró bútorokkal és tárgyakkal telített gárdonyi nyaralónkból. Fotó: Kertész László

0 Tovább

Kincsek a nyaralóból

Ezt az 1981-es naptárral és hímzett motívumokkal díszített párnát találtam a nagyszüleim gárdonyi nyaralójában. Szerintem csodaszép! Haza is lopom! :)

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek