Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Humor és esküvő

A sok giccses stílusban alkotó hazai esküvői fotós tanulhatna egy kis lazaságot külföldi társaiktól...

kép: torywilliams.com

1 Tovább

Varródoboz házilag

Találtam az egyik designnal foglalkozó oldalon egy befőttesüvegből kialakított varródobozt. Ahelyett, hogy 35 dollárért megrendeltem volna, inkább elkészítettem a saját variációmat. A teljes tutorial a csinaldmeg.hu-n, itt!

fotó: Lilla

0 Tovább

Balettszótár, avagy András bá mondásai 2.

"A jó táncos szadista."

0 Tovább

Balettszótár, avagy András bá mondásai 1.

Új sorozatot indítok útjára, méghozzá balettmesterem :) mondásaival... Andrásról tudni kell, hogy nagyon jó fej tanár, és kritizálni is csak viccesen szokott még akkor is, amikor majd megüti a guta bénaságainktól.

Jöjjön az első: "Ami nem fáj, az biztosan rossz, de ha fáj, attól még nem biztos, hogy jó a gyakorlat."

0 Tovább

Divatos kirándulás 2.

Szombaton ellátogattunk a Use 2011-es tavasz-nyári kollekciófotózásának helyszínére. Az interneten található információkkal ellentétben a Gellérthegyi víztározó 2001 óta nem látogatható szerdán és szombaton. Kivéve olyan jeles napokon látogatható, mint például a Föld napja vagy a víz világnapja.

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek