Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DIY: vintage ülőke és tároló az előszobába

Még az asztalos dédipapám készítette a képen látható fiókos hokedlit. Elhatároztam, hogy lecsiszolom, újrafestem, mert így fillérekből megvan az ülőkeként, lerakóasztalként vagy éppen tárolóként funkcionáló előszobabútor.

fotó: Lilla

0 Tovább

Hétvége a Velencei-tónál

Néhány hangulatképben a Velencei-tónál töltött hosszú hétvége.

0 Tovább

Az új fényképezőgépem

A képen látható 1934 és 1944 között gyártott, Kodak Baby Brownie típusú analóg fényképezőgépet a Dédimamám lakásában találtam. Annak ellenére, hogy ilyen régi és érdekes darab, nem érhet sokat. Beírtam a Google-be és több vaterás találatot is kiadott, pár ezer forintért bárki vásárolhat. Ennek valószínű az az oka, hogy sorozatgyártásban rengeteg készült ebből a készülékből.

1 Tovább

A nagy babaágy felújító projekt

Több napunk, és sok-sok munkaóránk ment rá, de felújítottuk nagymamám egyik kedvenc játékát, amit ráadásul még az asztalos dédnagypapám készített a második világháború után. Részletes leírás itt!

0 Tovább

Kincsek a nyaralóból

Ezt az 1981-es naptárral és hímzett motívumokkal díszített párnát találtam a nagyszüleim gárdonyi nyaralójában. Szerintem csodaszép! Haza is lopom! :)

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek