Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pocket Trailer oktatófilmek

Hódító útjára indult a Pocket Trailer, a kismotorra és futóbringára szerelhető pánt. Orsi barátnőmmel készítettünk is egy-egy instant videót, amiben bemutatjuk, hogyan is kell a motorra és a bringára felcsatolni a pántot, hogy aztán a cipekedés könnyebb legyen. Itt a motoros verzió, a tovább után pedig a futóbringás.

0 Tovább

A reklám, ami betalált: Köszönöm, Anyu!

Ugyan nem szoktam ilyesmiket megosztani itt az oldalon, de ezt a reklámot muszáj megnéznetek nektek is. Két hete egy beteg, nyűgös, folyton anya nyakán lógni akaró, anyát rángató, éjszakánként három-négyszer is felébredő gyerekkel vagyok itthon. Fáradt vagyok, és az idegeim már a végét járják, és akkor hopp a reggeli Youtube-os zeneindítás, egy Halott Pénz klipp előtt ezt a hirdetést dobja fel a videómegosztó. Végignézem, és a jelen élethelyzetben végigbőgöm az egészet!

0 Tovább

Gopro, deszka, videó 1.

Öcsém és apukám főleg siklóernyőzéshez használják a gopro kameráikat, az elmúlt hetekben mi is szert tettünk egy ilyen kütyüre, és jobb híján első deszkás próbálkozásaimat örökítettük meg. Az első deszkás szárnybontogatás után, jött az első ismerkedés a videóvágóval, aminek itt láthatjátok az eredményét. :)

0 Tovább

Balett és divat

 A Chole divatház esete a balerinával...

0 Tovább

Balettóra előtt

Egy újabb inspiráló balettvideó!

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek