Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A füles kalap

Nem szoktam, mit hol vettem posztokat írni, de most muszáj lesz. Mióta megvan a cicafüles (vagy inkább macifüles???) nyári kalapom, azóta lépten-nyomon hetente egyszer leszólítanak csajok az utcán, hogy honnan van!

fotó: Lilla

0 Tovább

Május 24-én Gardrób: Gyertek és vásároljatok tőlem!

Egyik hétvégén teljesen fellelkesültem, még itt is megosztottam, hogy aki teheti, az menjen a Gardrób vásárra, mert szuper áron, szuper cuccokhoz lehet jutni. Aztán a május 24. vásárra vettem egy asztalt, mert nekem is telis-tele van a szekrényem sose hordott, régen megunt, de jó állapotú ruhákkal, amiket szívesen eladnék. Egy hatalmas ikeás zsákot már teli is pakoltam, lesznek 300 és 500 forintos ládák, de a vállfán lógó darabokért sem fogok többet kérni 3000 forintnál. És hogy miket viszek majd ki? Például a képen látható, csak sötétkék színű Nubu ruhámat, ami körülbelül háromszor volt rajtam, vagy például a kicsi mérete miatt sosem hordott, Asos-ról rendelt lakkcipőt.

1. S-es fekete ruha, Nubu 2011 tavasz-nyári kollekció
2. Piros karóra, Decathlon
3. 35-ös fekete lakk cipő, Asos

Gardrób Közösségi Vásár
Időpont:
2014.05.24. 10-től 17-ig
Helyszín: Gödör Klub (1061  Budapest,Király utca 8-10.)

0 Tovább

Irány a Gardrób Közössági Vásár! 2.

A jövő heti Gardróbon én is árulni fogok, de azért nem bírtam ki, hogy ezen a héten is ne nézzek ki. És milyen jól tettem! A múltkori csipkeruha és bőrtáska után, ezúttal is sikerült szuper áron szereznem egy nagyon egyedi szabású ruhát, valamint egy mindig hasznos kis válltáskát. Tehát most is arra buzdítok mindenkit, hogy délután 5-ig látogasson ki a Gödörnél található közösségi vásárra.

fotó: Lilla

0 Tovább

Irány a Gardrób Közössági Vásár!

Még nem késő elindulni, hiszen egészen délután 5-ig vár mindenkit a Gödörnél a Gardrób Közösségi Vásár! A másfél éve indult piacon mások megunt, kinőtt, sosem szeretett darabjai között válogathatunk, ami másnak felesleges, az nekünk igazi kincs lehet! Én délelőtt voltam kint, és a képen látható két darabot összesen 1.800 forintért szereztem meg. Aki még nem tudja, mit csináljon egy ilyen esős délutánon, az vegye az irányt a Király utca felé, ahol a fedett passzázs alatt egy ilyen borongós napon is lehet kellemesen nézelődni!

fotó: Lilla

Időpont: 2014.04.26. 11-től 17-ig
Helyszín: Central Passage – Gödör Klub (1061. Budapest, Király u. 8.)
Az esemény a Facebookon! 

0 Tovább

Anyák napi ajándéktippek huszonéves anyukáknak

Természetesen egy szál szászorszépnek és egy puszinak is nagyon örülök, amit a kisfiam ad Anyák napjára. De azért ne tagadjuk, fogyasztói társadalomban élünk, és ha csak a képzelet szintjén is, de eljátszunk azzal, mire is vágynánk, ha az ár nem számítana, akkor az én kívánságlistám így nézne ki. Nem tudom, hogy a többi huszonéves anyuka is ilyen hülyeségekre vágyna-e - ez az én verzióm!

1. Üveg sütiállvány, H&M Home 1.990 forint
2. Bukósisak, Eleanor's 55 dollár
3. Nyalóka készítő forma, Gasztroshop 3.290 forint
4. Bicikli kosár, Ebike, 5.090 forint
5. Tortadíszítő, NoSalty 4.690 forint
6. Hátizsák, Tenshibag 18.000 forint
7. Alapozó ecset, Bőszecset 2.600 forint
8. Mxiruha, NON+ 12.900 forint
9. Óra, Casio 42,14 euró
10. Muffinpapírok, Skanditrend 2.490 forint
11. Rózsás tortalapát, Skanditrend 2.990 forint
12. Longboard, Wakeshop 39.990 forint

0 Tovább
«
1234

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek