Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pudingos muffin: mutatós és egyszerű

Még szombaton szereztem be az álom tortaállvány bazáromból az ikeás, üvegbúsár példányt, de sajnos a tortaállvány-avató egészen tegnap estig váratott magára. Akkor lett végre egy kis szabadidőm, hogy elkészítsem a képen látható csokis-citromos muffint, ami citromos vaníliapudinggal díszítettem. A recept és egy bónusz kép a tovább mögött!

fotó: Lilla

0 Tovább

Bazár: tortaállványok

Én vagyok az élő példa arra, hogy van tortaállvány-függőség: egy ideje megőrülök a csodaszép tortaállványokért, és legszívesebben minden édes csodámat más és más emelvényen tálalánám. Ráadásul a gyógyulásomat nehezíti, hogy a lekberendezési boltok tele vannak tortaállványokkal. A legutóbbi szerzeményem a hármas sorszámú, menta színű állvány a H&M Home-ból, amit már ezzel a süteménnyel fel is avattam. A bazárban szereplő többi állvány sajnos még nem a konyhaszekrényemben, csak a kívánságlistámon található.

1. Üveg tortaállvány búrával, Ikea 3.490 forint
2. Két szintes kekszes tál, H&M Home 5.990 forint
3. Mentaszínű, fém tortaállvány, H&M Home 1.990 forint
4. Üvegállvány, H&M Home 1.990 forint
5. Türkiz színű, faállvány BeCake' 7.600 forint

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek