Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pudingos muffin: mutatós és egyszerű

Még szombaton szereztem be az álom tortaállvány bazáromból az ikeás, üvegbúsár példányt, de sajnos a tortaállvány-avató egészen tegnap estig váratott magára. Akkor lett végre egy kis szabadidőm, hogy elkészítsem a képen látható csokis-citromos muffint, ami citromos vaníliapudinggal díszítettem. A recept és egy bónusz kép a tovább mögött!

fotó: Lilla

0 Tovább

Bazár: tortaállványok

Én vagyok az élő példa arra, hogy van tortaállvány-függőség: egy ideje megőrülök a csodaszép tortaállványokért, és legszívesebben minden édes csodámat más és más emelvényen tálalánám. Ráadásul a gyógyulásomat nehezíti, hogy a lekberendezési boltok tele vannak tortaállványokkal. A legutóbbi szerzeményem a hármas sorszámú, menta színű állvány a H&M Home-ból, amit már ezzel a süteménnyel fel is avattam. A bazárban szereplő többi állvány sajnos még nem a konyhaszekrényemben, csak a kívánságlistámon található.

1. Üveg tortaállvány búrával, Ikea 3.490 forint
2. Két szintes kekszes tál, H&M Home 5.990 forint
3. Mentaszínű, fém tortaállvány, H&M Home 1.990 forint
4. Üvegállvány, H&M Home 1.990 forint
5. Türkiz színű, faállvány BeCake' 7.600 forint

0 Tovább

Csokis-banános torta

Kezdeném talán azzal, hogy már a cím csalás, ugyanis egy egyszerű kevert, muffintésztát sütöttem ki szív alakú tortaformában. De ahogyan már tőlem megszokhattátok a recept egyszerű, a végeredmény pedig a befektetett munkához képest aránytalanul finom.

fotó: Lilla

0 Tovább

Levendulás torta ét- és fehércsokival

Anna barátnőm, ja bocsánat sógórnőm esküvőjéről még adós vagyok a torta receptjével. A dekoráció levendula színű volt, a menyasszony levendulában pompázott, így a torta sem lehetett másmilyen, mint levendulás. A tortát a menyasszony egyik huga készítette, igazán finom és karakteres ízvilágú édességet fogyasztottunk a nagy napot követő estén. Kép itt, a recept a tovább mögött!

fotó: Lilla

0 Tovább

Nászajándék a tortán

Már a saját esküvőnkre is rendeltem aranyos kis bábukat a Manófaktúrától. Külföldön a giccses marcipánfigurák helyett ma már ilyenek kerülnek a tortákra. Ugyan nálunk nem a tortán voltak, de kedves dekorációként ott csücsültek az emlékkönyv asztalán a fotóink alapján készített figurák. Idén Anna barátnőm esküvőjére is rendeltem egy párost. Itt a mienk, de a tovább után láthatjátok az augusztus végén esküvő ifjú pár babáit is, amit a Manófaktúra készített.

fotó: Kertész László

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek