Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszi lakásdísz

Lehet, hogy idén végérvényesen elmarad a tél, és nem csoda, hogy a tavaszias idő tavaszias lakásdekor ötletekre sarkall. Készítettem egy bájos, ágas-virágos dekorációt a lakásba, elmondom, hogyan készült!

fotó: Lilla

0 Tovább

Tavaszi pitypang saláta

Azt hiszem sosem felejtem azt a nyarat, amikor anyukám szinte az összes szabadidejét egy kis konyhakéssel a kertben töltötte. Na, nem kell semmi rosszra gondolni! Csupán a pitypangokkal harcolt. De egész nyáron ezt tette. Ugyanis a szép zöld (kicsit sem angol) gyepünket elborították a sárga virágok. Már akkor sem értettem a harc okát, oké nem fű, de legalább szép sárga tőlük az egész kert. Akkoriben persze még szó sem volt reformkonyháról és gasztronómiáról, a pitypangot maximum a nagymamáméknál lakó húsvéti nyulak ették meg. De hogy azt az emberi fogyasztásra szánt salátába tegyék, az senkinek nem fordult meg a fejében. Pedig isteni salátát lehet belőle készíteni! Az első tavaszi napsugarakkal én is kiszaladtam a kertbe, ollóval vágtam egy adag pitypanglevelet, és isteni salátát készítettem belőle! A tovább után láthatjátok a hozzávalókat és az elkészítés menetét, ízelítőnek meg itt egy kép!

fotó: Lilla

0 Tovább

Vidéki életképek 6.

fotó: Lilla

Tavasz Gyömrőn:

1. Ezt a fonott táskát postaköltséggel együtt 1795 forintért lőttem a Vaterán. Tavaszi piknikezéshez kiváló lesz.

2. Ilyen csodásan felújított Volga szaladgál a városban.

3. Havonta egyszer, az Eskü téren bolha piacot rendeznek. Sok anyuka itt ad túl a gyerek kinőtt ruháin és megunt játékain. Mi 300 forintos darabáron erre a két, kifogastalan állapotú babajátékra tettünk szert.

4. A tavaszi hangulat a teraszra is beköltözött.

5. Egyértelműen jobban érzi magát a mi ablakunkban a nőnapi tulipán, mint a Tescoban.

6. A húsvétra készülődve már a tojásfát is feldíszítettem.

0 Tovább

Kabátvariációk tavaszra

Tavasszal elkél egy könnyű és divatos kabát, ami megvéd a szeles időben. Erre következzen most három variáció!

0 Tovább

Tavaszi must have: színes nadrágok

Az, aki követni akarja a legutolsó trendeket, az tavaszra mindenképpen szerezzen be egy színes nadrágot. A témára általam készített divatillusztráció és bazár itt.

Illusztráció: Lilla

0 Tovább
«
12345

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek