Vannak márkák, amelyek nagy múltjuk, történetük és klasszis tervezőik miatt a divattörténet legendáivá válnak. Ilyen márka a Chanel is. Legyen az csak egy kulcstartó, de ha az Chanel, akkor az a divattörténelem egy darabja.
fotó: Lilla
Vannak márkák, amelyek nagy múltjuk, történetük és klasszis tervezőik miatt a divattörténet legendáivá válnak. Ilyen márka a Chanel is. Legyen az csak egy kulcstartó, de ha az Chanel, akkor az a divattörténelem egy darabja.
fotó: Lilla
Újabb hétvége, újabb kekszsütés és újabb recept. Ezúttal is egy zabpelyhes kekszet készítettem, most mogyoróval és fahéjjal ízesítettem, a tetejére pedig csokimáz került. Kép itt, recept pedig a tovább után!
fotó: Lilla
Úgy tűnik a hétvégét nem bírom ki sütés nélkül. Miután pénteken összeütöttem egy szülinapi tortát az egyik kedves barátnőm harmincadik bulijára, szombaton nekiállítam kekszet sütni. A recept pofon egyszerű és olcsó, a végeredmény pedig isteni!
fotó: Lilla
Az előszobánk irtó kicsi. Sajnos szekrény nem fér be, egyedül egy kalaptartós fogas (2) az, amin a kabátokat és egyéb kiegészítőket tárolni tudjuk. A cipőtárolást elég jól megoldottunk három műanyag, billenős Ikea cipős szekrénnyel (1), valamint két darab felkötözhető textilből készült cipőtartóval (3), de így télen a sálakkal és a sapkákkal már bajban voltunk. Erre találtam kreatív megoldást.
fotó: Lilla
Horváth Eszter Desszertőrült című könyvéből elkészítettem egy isteni csokihabot (erről itt olvashattatok korábban). Az isteni csokihabhoz sajnos hat tojásnak kizárólag a sárgája kellett. Éppen ezért segítségül hívtam édesanyámat, hogy mondjon egy receptet, amihez hat darab tojásfehérje kell. Nos, anya egy gyümölcskenyér receptet küldött. Az eredeti receptben szerepelt aszalt gyümölcsöt és mandulát mogyoróra és fehércsokira cseréltem, és a sütemény tetejére sem kakaóporral készült csokikrémet, hanem étcsokoládéból készült mázat főztem. A végeredmény a képen, a recept pedig a tovább után!
fotó: Lilla
Utolsó kommentek