Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Előszobai tárolás: főszerepben a radiátor

Az előszobánk irtó kicsi. Sajnos szekrény nem fér be, egyedül egy kalaptartós fogas (2) az, amin a kabátokat és egyéb kiegészítőket tárolni tudjuk. A cipőtárolást elég jól megoldottunk három műanyag, billenős Ikea cipős szekrénnyel (1), valamint két darab felkötözhető textilből készült cipőtartóval (3), de így télen a sálakkal és a sapkákkal már bajban voltunk. Erre találtam kreatív megoldást.

fotó: Lilla

0 Tovább

Vállfa, mint szemüvegtartó

Az új Ikea katalógus (főleg az extra tartalmakkal ellátott iPad verzió) tele van jobbnál jobb ötletekkel. Én a vállfás szemüvegtárolást koppintottam le. Az előszobában látható feltuningol Ikea tükör fölé kerül egy egyszerű fa vállfa egy szürkés fehér masnival, és máris lett helyük az eddig itt-ott kallódó okuláréknak.

kép: ikea.com; fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek