Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tüllcsodák babáknak

Szabásnélküli tüllszoknya pofon egyszerűen babáknak! Megmutatom, hogyan csináld!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: Esküvői ruhatuning

Felnőtt életemben még egy esküvőre sem voltam hivatalos vendégként, most pedig egyből egy több szempontból is fontos esketésre hívtak meg. A legjobb barátnőm, a kisfiam keresztanyja megy férjhez. Ráadásul nem is akárkihez, hanem a férjem bátyjához. Tehát több szempontból is fontos családi esemény lesz! És ha mindez nem lenne elég, én leszek az egyik tanú. Annyira belelkesedtem, hogy már be is szereztem a tanúruhámat, és most megmutatom, hogyan tuningoltam fel egy kicsit.

fotó: Lilla

0 Tovább

Turkálós tuning

Egy kilós turkálóban vettem egy XL-es méretű, gumis derekú, fekete pamut szoknyát. Ezt tuningoltam fel egy kicsit.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: elöl rövid, hátul hosszú szoknya

Még két éve karácsonyra kaptam egy szürke, egyenes szabású pamutszoknyát. Sajnos a szoknya előnytelenül szűk volt, sőt még menni sem lehetett benne rendesen. Éppen ezért már két évvel ezelőtt az egyik oldalát kibontottam, és felslicceltem. Most az elől hosszú, hátul rövid szabású szoknyák divatján felbuzdulva átalakítottam ezt a régen nem hordott darabomat. Lássuk, hogyan!

fotó: Lilla

4 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek