Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Én, mint illusztráció

Nemrég megjelent Lakatos Márk legújabb könyve Te & Én címmel, amiből kaptam is egy tiszteletpéldányt a kiadótól. Hogy miért? Mert a Balla Vivienne divatfotós által rólam, a SFB számára készített fotók közül kettő is belekerült a könyvbe illusztrációnak.

0 Tovább

Ebben még horgászni is elmennék

Egy blogban találtam ezt az inspiráló street style képet, amin egy csaj látható villantómintás "pizsamában". A villantók azok a kis tollas műcsalik, amivel a horgászok pergetni szoktak. Ha lenne egy ilyenem, lehet minden nap kijárnék ide a Tőzeges tóra horgászni, és még a horgászegyesületbe is belépnék... Na, jó nem, de azért néha ebben sétálnék a tóparton, hogy a horgászok irígykedjenek! Sajnos azt nem sikerült kinyomoznom, hogy ki tervezte ezt a ruhát. Ha valaki tudja, kérem írja meg! De lehet, hogy a háttérben látható, imádott Kate Lanphear-t kellene megkérdezni.

kép: anywho.dk

0 Tovább

Hetente jelentkező monitor

A Street Fashion Budapest oldalon a mai nappal egy új, villáminterjú-sorozat vette kezdetét. A SFB monitor nevet viselő sorozatban három fix és egy változó kérdésen keresztül én faggatok hazai, kortárs divatmunkásokat. Olyan divatszakembereket keresünk meg, akik talán a nagyközönség számára nem annyira ismertek. A sorozat érdekessége, hogy a portrékat minden esetben Balla Vivienne divatfotós készíti. Az első anyag, amiben Sophie Rotas, azaz Baksa Zsófiát vallatom már olvasható is az oldalon! Érdemes végigolvasni az interjút, annak ellenére, hogy már rögtön az elején fény derül arra, hogy a divatszakmában rengeteg elmebeteg dolgozik...

0 Tovább

Gazdatest street style 7.

0 Tovább

Öltözz a falevelekhez!

Azt hiszem bizonyítani senkinek nem kell, hogy az ősz színei milyen lenyűgözőek. Én is készítettem az előző hosszúhétvégén egy kirándulás alkalmával néhány csodás fotót, amit itt mutattam meg nektek. Most pedig a Lookbook.nu street fashion oldalon bukkantam egy inspiráló képre, amihez bazárt is készítettem.

kép: lookbook.nu

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek