Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Anyák napi ajándéktippek huszonéves anyukáknak

Természetesen egy szál szászorszépnek és egy puszinak is nagyon örülök, amit a kisfiam ad Anyák napjára. De azért ne tagadjuk, fogyasztói társadalomban élünk, és ha csak a képzelet szintjén is, de eljátszunk azzal, mire is vágynánk, ha az ár nem számítana, akkor az én kívánságlistám így nézne ki. Nem tudom, hogy a többi huszonéves anyuka is ilyen hülyeségekre vágyna-e - ez az én verzióm!

1. Üveg sütiállvány, H&M Home 1.990 forint
2. Bukósisak, Eleanor's 55 dollár
3. Nyalóka készítő forma, Gasztroshop 3.290 forint
4. Bicikli kosár, Ebike, 5.090 forint
5. Tortadíszítő, NoSalty 4.690 forint
6. Hátizsák, Tenshibag 18.000 forint
7. Alapozó ecset, Bőszecset 2.600 forint
8. Mxiruha, NON+ 12.900 forint
9. Óra, Casio 42,14 euró
10. Muffinpapírok, Skanditrend 2.490 forint
11. Rózsás tortalapát, Skanditrend 2.990 forint
12. Longboard, Wakeshop 39.990 forint

0 Tovább

Óvónéniből hip-hop díva

Múlt hétvégén Orsinak segítettem egy fotózáson. Amellett, hogy Orsi kitűnő gyerek, család és kismama fotós, még a Tilka egyik tervezője is. Ezúttal egy bölcsödei gondozó"nénit", Annácskát fotóztuk. A hamarosan végzett ovónővé avanzsáló Annácska először nem volt felszabadult a kamera előtt, majd jött a neon sapka és mindent megváltoztatott, előjött belőle a hip-hop díva.

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább

A porcelánkészlet új szerepben

A nagyitól örökölt porcelánkészletet nem kell feltétlenül az ötórai teához használni. Pláne, ha hiányos a készlet! Egy míves darab jól mutat a fésülködőasztalon. Pakold tele sminkcuccokkal, ecsetekkel vagy éppen hajbavalókkal!

fotó: Lilla

A teljes anyag és még több ötlet a novemberi Time Out Pécsben, ami digitális formában itt olvasható!

0 Tovább

Egy könyv, számtalan smink

A hazai divatvilág már jó ideje pusmogott Véger Fibi sminkes és Zsólyomi Norbert divatfotós közös projektjéről, egy sminkelésre fókuszáló könyvről. A kiadvány egy ideje elérhető a könyvesboltokban és az online üzletekben is. Véger Fibi régóta fontolgatta egy ilyen album elkészítését, hiszen, ahogyan a címben is vallja, a szépség tanulható. A sminkes végig kalauzol mindenkit a natúr sminkektől az alkalmi sminkeken át egészen az extrém make up-okig. Ebben, ismert nőkön és modelleken kívül saját anyukája, 17 éves lánya, valamint Zsólyomi Norbert mamája is a segítségére van. Ez az album nemcsak arra jó, hogy a leírások és rajzos ábrák, valamint fázisfotók alapján ellessük a praktikákat, hanem ihletet is meríthetünk, ha híjján lennénk az ötleteknek.

fotó: Lilla

Véger Fibi: Smink - A szépség tanulható, bookline.hu, 5.092,-

0 Tovább

Szépség: imádom 1.

Egy hete használom nap, mint nap a Garnier színezett hidratálóját, a BB krémet. Imádom. Nem zsíros, hidratál, könnyű felvinni, gyorsan beszívódik, és még a pólusokat sem tömíti el. 2000 forint körüli ára pedig nagyon jutányos.

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek