Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DIY: Esküvői ruhatuning

Felnőtt életemben még egy esküvőre sem voltam hivatalos vendégként, most pedig egyből egy több szempontból is fontos esketésre hívtak meg. A legjobb barátnőm, a kisfiam keresztanyja megy férjhez. Ráadásul nem is akárkihez, hanem a férjem bátyjához. Tehát több szempontból is fontos családi esemény lesz! És ha mindez nem lenne elég, én leszek az egyik tanú. Annyira belelkesedtem, hogy már be is szereztem a tanúruhámat, és most megmutatom, hogyan tuningoltam fel egy kicsit.

fotó: Lilla

0 Tovább

Anyának és a babának 1.

Anyának

1. Szmena pinhole kisfilmes lyukkamera, Lili's Factory

2. Menta színű válltáska/hátizsák és babatáska, Lilla Sellei Bags

3. Szürke kismamaruha, 2in1

Babának

1. Fényképezővel díszített body, Etsy

2. Előke, Etsy

3. Szürke kerékpáros body, Etsy

0 Tovább

Kalocsai Kínából

Már a kínai üzletek kínálatába is bekúsztak a magyaros motívumok. Ezt a csodaszép, kalocsai mintás fürdőruhát a gyömrői kínai üzletben találtuk!

fotó: Lilla

9 Tovább

Elől rövid, hátul hosszú!

Az idei év slágerfazonjai nem mások, mint az elől hosszú, hátul rövid ruhák és szoknyák. Számos fast fashion üzletben vehetünk ilyen darabot, de én elkészítettem a saját verziómat is. Előbb inspirációs bazár, aztán a saját készítésű ruha!

Képek: lookbook.nu, hm.com és topshop.com

0 Tovább

2012-es nyár must have fürdőruhája

Végre beszereztem, amivel olyan régóta szemeztem a H&M weboldalán és az üzletekben is.

kép: hm.com

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek