Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A folyton változó terítő

Festeni, rajzolni nemcsak papírra lehet, hanem textilre is, ráadásul gyerekekkel külön móka az ilyesmi, és a végeredmény egy egyedi lakástextil lehet. Az Ikeában jártunk a hétvégén, és ott szereztük be azt a néhány alapkelléket, amivel megrajzoltuk, egyedi, folyton változó terítőnket.

fotó: Lilla

0 Tovább

Kompakt rajzszett utazáshoz

Mivel Bálint imád rajzolni, és hogy a hosszú vonatutak alatt is legyen mivel lekötni a gyereket, készítettem neki egy rajzkészletet utazáshoz. Megmutatom nektek, hogy hogyan készíthettek hasonló, kompakt készletet kicsit több, mint 300 forintból!

fotó: Lilla

0 Tovább

A babragéptől a pocsolyamasináig

Aino Havukainen és Sami Toivonen egy finn illusztrátorpáros két tagja, több nyertes mesekönyvet is jegyeznek. A Cerkabella kiadónál megjelent Tatu és Patu fura masinái című könyvükben két feltaláló kisfiú, minden család számára nélkülözhetetlen gépeit mutatják be. Nemcsak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is nagyon érdekes, jó szórakozás együtt felfedezni a masinákat, nézegetni az aprólékos rajzokat.

fotó: Lilla

0 Tovább

Tavaszi must have: színes nadrágok

Az, aki követni akarja a legutolsó trendeket, az tavaszra mindenképpen szerezzen be egy színes nadrágot. A témára általam készített divatillusztráció és bazár itt.

Illusztráció: Lilla

0 Tovább

Garance után szabadon 4.

fotó: Lilla

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek