Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DIY: párnatuning

Imádom a H&M Home-ot. Mielőtt bejött volna Magyarországra, mindig áhitozva néztem a honlapját. Elsőre mégis ezt a mi otthonunkba nem igazán passzoló fekete párnát sikerült ajándékként megkapnom a H&M Home kínálatából. Régóta tervezgetem, hogy néhány színes pompommal a lakásunk stílusára formázom. Végül nem pompompokat, hanem függönybojtszerű díszeket készítettem erre a fekete rondaságra. Megmutatom, hogyan!

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY esküvői dekoráció: szalvétából pompom

Utolsóként szalvétákból készítettem pompomokat barátnőm esküvőjére. A fehér és levendula lila mellett a rózsaszín lesz még az esküvő dekorációjának a színe, így az asztalra kerülő fehér és lila szalvéták mellett rózsaszínból is készítettem pompomokat. Nagyon egyszerű, olcsó és látványos dekorációs elem a pompom, most elárulom, hogyan készült!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek