Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Védőnőnk az Évában

Sok ismerős anyuka csak muszájból jár a védőnőjéhez, pedig ha egy védőnő jó, jól végzi a munkáját, akkor iszonyatosan nagy segítség lehet, főleg egy elsőgyerekes, minden téren gyakorlatlan anyukának. Nekem hatalmas szerencsém volt, mert bár a fiam születése előtt bő egy hónappal költöztünk ki Gyömrőre, az otthani védőnőnk Zita egyből nagyon kedves és segítőkész volt. Irtó hálás vagyok neki, mert rengeteg nehéz időszakon átsegített, sokszor öntött belém önbizalmat, amikor kétségeim voltak, hogy jól csinálom-e... A legtehetetlenebb helyzetekben akár vasárnap este 9-kor is hívhattam, felvette a telefont, és ha kellett fél óráig is beszéltünk, hogy megoldást találjunk az éppen aktuális nehézségemre. Zita mindig iránymutatást adott, de sosem döntött helyettem vagy mondta meg kerek perec, hogy ezt csakis így és így lehet csinálni, hiszen nagyon jól tudja, hogy minden baba és minden mama más, ugyanaz nem lehet minden párosnak jó. Mielőtt Zita háromgyerekes anyag és védőnő lett volna, programozó matematikus volt a NAV-nál. Ez az extrém szakmaváltás ösztönzött engem arra, hogy beajánljam az Éva magazin ilyen nőkről szóló cikksorozatába. Meg is jelent a márciusi szám, ahol Zitával rövid interjút olvashattok!

0 Tovább

2in1 ruhák, bolt, magazin

A 2in1 márkával a terhességem idején ismerkedtem meg, és mivel lenyűgöztek a csodás kampányképek (amelyek vizuális világáért Kiss Heni felelt), mindenképpen szerettem volna találkozni a tervezővel, Judittal. Akkor született ez az interjú, és kicsivel előtte pedig az üzletet bemutató cikk. A héten a Retek utca fele jártam, és benéztem az üzletbe. Kifele jövet természetesen átnéztem a szórólapokat, és nagyon megörültem, mikor a szóróanyagok között a 2in1 márka első, ingyenes magazinjára bukkantam.

fotó: Lilla

"...A magyar nők életét éljük: ez a magazin ezt az életet járja körül a gyerekeinkből kiindulva, de nem körbeugrálva őket..." - részlet az első szám főszerkesztői leveléből, Judittól. Az évente kétszer, tavasz-nyári és őszi-téli lapszámmal jelentkező kiadvány sok mindennel foglalkozik: Görög Zitával az anyaszerepről készítettek interjút, de szó van a családtervezésről és a védőnői feladatokról is, de persze a mese és a divat sem hiányozhat az oldalakról. Van egy magyar divatmárka, amit mostmár nemcsak csodaszép és kényelmes ruháiért, barátságos, sok-sok csecsebecsével telerakott üzletéért, hanem magazinjáért is szerethetünk!

2in1 a Facebookon és a neten.

0 Tovább

DIY tippek tőlem a Maximában

Még javában tartott a nyár, amikor megkerestek a Maximától, hogy szerepeljek a szeptemberi számukban. A szóban frogó anyagban DIY bloggereket mutatnak be, és ők adnak, egy-egy munkához kapcsolódó ötletet és tippet. Szeptember elején meg is jelent az első őszi szám, amiből most itt van egy kis ízelítő! A blog mellett a cikk a táskamanufaktúrámat is említi. :)

0 Tovább

Mappa textilből

Ezt varrtam a hétvégén! Lépések a tovább után!

fotó: Lilla

0 Tovább

Megjelent a Panyizsuzsi magazin nyári száma!

Megjelent a Panyizsuzsi magazin nyári száma. A Sthal magazin és az Átrium magazin után ebbe is készítettem anyagot. A Mindent bele! című táskás bazárt követtem el én. A saját táskáimat nem tettem bele... Fura is lenne. De csupa olyan táskatervező darabjait láthatjátok, akiknek a munkáit imádom!

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek