Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ikea hack: RAST komód

Egyszerűen helyhiánnyal küzdünk az új lakásban, pontosabban pakolós-helyhiánnyal. A lakás tágas, csak éppen nincs elég szekrényünk. Mivel előbb-utóbb, néhány év múlva ebből az albiból is továbbállunk, ezért nem akarunk hatalmas gardróbszekrényekbe befektetni. Így esett a választásunk az Ikea egyik tömör fából készült szekrényére, ami mindösszesen 6.990 forintba kerül. A három fiókos natúr faszekrényt persze a lakás stílusához szeretnénk igazítani, ezért át fogom festeni. Ehhez inspirációt a Pinterestről merítettem.

kép: ikea.com

0 Tovább

Húsvéti készülődés 1.

Két hét és itt a húsvét, ami kitűnő alkalom, hogy a tavaszra hangolódjunk mi és a lakásunk, valamint arra is jó apropó, hogy valami finomat süssünk. Megmutatom, én milyen kellékeket szereztem be húsvéti dekorációnak, és azt is elárulom, hogyan készíthettek sajtkrémes répatortát.

fotó: Lilla

0 Tovább

Hasznos falmatrica az előszobába

Az új lakásban hétről hétre szaporodnak a falmatricák. Bálint szobája után a nappalinkba a következő időzet került: "We bulid too many walls and not enough bridges". De most nem ezt, hanem a legfrissebb, funkcionális matricánkat szeretném megmutatni, ami az előszobában található.

fotó: Lilla

0 Tovább

A folyton változó terítő

Festeni, rajzolni nemcsak papírra lehet, hanem textilre is, ráadásul gyerekekkel külön móka az ilyesmi, és a végeredmény egy egyedi lakástextil lehet. Az Ikeában jártunk a hétvégén, és ott szereztük be azt a néhány alapkelléket, amivel megrajzoltuk, egyedi, folyton változó terítőnket.

fotó: Lilla

0 Tovább

Tavaszi lakásdísz

Lehet, hogy idén végérvényesen elmarad a tél, és nem csoda, hogy a tavaszias idő tavaszias lakásdekor ötletekre sarkall. Készítettem egy bájos, ágas-virágos dekorációt a lakásba, elmondom, hogyan készült!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek