Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2in1 ruhák, bolt, magazin

A 2in1 márkával a terhességem idején ismerkedtem meg, és mivel lenyűgöztek a csodás kampányképek (amelyek vizuális világáért Kiss Heni felelt), mindenképpen szerettem volna találkozni a tervezővel, Judittal. Akkor született ez az interjú, és kicsivel előtte pedig az üzletet bemutató cikk. A héten a Retek utca fele jártam, és benéztem az üzletbe. Kifele jövet természetesen átnéztem a szórólapokat, és nagyon megörültem, mikor a szóróanyagok között a 2in1 márka első, ingyenes magazinjára bukkantam.

fotó: Lilla

"...A magyar nők életét éljük: ez a magazin ezt az életet járja körül a gyerekeinkből kiindulva, de nem körbeugrálva őket..." - részlet az első szám főszerkesztői leveléből, Judittól. Az évente kétszer, tavasz-nyári és őszi-téli lapszámmal jelentkező kiadvány sok mindennel foglalkozik: Görög Zitával az anyaszerepről készítettek interjút, de szó van a családtervezésről és a védőnői feladatokról is, de persze a mese és a divat sem hiányozhat az oldalakról. Van egy magyar divatmárka, amit mostmár nemcsak csodaszép és kényelmes ruháiért, barátságos, sok-sok csecsebecsével telerakott üzletéért, hanem magazinjáért is szerethetünk!

2in1 a Facebookon és a neten.

0 Tovább

Gazdatest street style 7.

0 Tovább

Anyának és a babának 1.

Anyának

1. Szmena pinhole kisfilmes lyukkamera, Lili's Factory

2. Menta színű válltáska/hátizsák és babatáska, Lilla Sellei Bags

3. Szürke kismamaruha, 2in1

Babának

1. Fényképezővel díszített body, Etsy

2. Előke, Etsy

3. Szürke kerékpáros body, Etsy

0 Tovább

Táska vállra, hátra, babakocsira 2.

Egyetlen táska három funkció! 

Variálható táskaLilla Sellei Bags, 6500 forint

fotó: Lilla

0 Tovább

Táska vállra, hátra, babakocsira 1.

Egyetlen táska három funkció! 

Variálható táskaLilla Sellei Bags, 6500 forint

fotó: Lilla

0 Tovább
«
123

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek