Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kötélből karkötő 2.

Teljesen belebolondultam a kötélből készített ékszerekbe, és folyton ilyenek után kutatok a neten. A sok inspiráció, és az első próbálkozás után, most itt az első igazán mutatós darab. Ha érdekel, hogyan készítettem, akkor kattints a továbbra!

fotó: Lilla

0 Tovább

Divatos fülek őszre

Ismét betévedtem a H&M gyerekosztályára, és bár Bálintnak vadásztam leértékelt cuccokat, mégis magamat sikerült meglepnem egy kalappal. Igen, tudom, szörnyű anya vagyok!!! De mentségemre legyen mondva, hogy a játszótéren biztosan hatalmas sikert aratok majd ezzel a fejfedővel a kislányok körében, így hátha Bálintnak is még több hódolója akad majd. Na, de a viccet félretéve, a mindenféle fülekkel ellátott bájos kalapok idén szuperdivatosak lesznek, és nemcsak a kislányok ruhatárában!

fotó: Lilla

0 Tovább

Kötélből karkötő

Ha valaki végigpörgeti a Pinterestet, az biztosan belebotlik egy kötélből készült karkötőbe, hiszen nagyon divatosnak számítanak (sőt, én már 2011-ben írtam erről). Éppen ezért gondoltam készítek én is magamnak. Ha te is szeretnél, akkor kattints a továbbra, és megmutatom, hogyan csináltam!

fotó: Lilla

0 Tovább

A divat változik, a stílus örök

Vannak márkák, amelyek nagy múltjuk, történetük és klasszis tervezőik miatt a divattörténet legendáivá válnak. Ilyen márka a Chanel is. Legyen az csak egy kulcstartó, de ha az Chanel, akkor az a divattörténelem egy darabja.

fotó: Lilla

0 Tovább

A babushka újra divat

Már a Dolce & Gabbana 2008/2009-es szemüvegkampányában feltüntek babushkák, azaz fejkendők. A fejrevaló sálak azóta is folyamatosan jelen vannak a divatban, de idén nyáron még inkább stílusos kiegészítőnek számítanak. Köthetjük hagyományosan vagy fejpántként, kísérletezzünk bátran, inspirációnak itt van néhány street fashion kép!

5 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek