Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb karkötők kötélből 2.

Újabb kötélkarkötők készültek ezúttal neonsárga és csodálatos türkizkék alapanyagból. A karkötő elkészítésének leírását itt találod, a korábbi menta, szürke és neonnarancs, valamint neonzöld karkötők fotóját pedig ide kattintva tudod megnézni!

fotó: Lilla

0 Tovább

Újabb karkötők kötélből

Az első pink verziót most egy menta-szürke hármas és egy neonnarancs-neonzöld trió követi. A karkötők elkészítésének leírását ebben a bejegyzésben találjátok!

fotó: Lilla

0 Tovább

Kötélből karkötő 2.

Teljesen belebolondultam a kötélből készített ékszerekbe, és folyton ilyenek után kutatok a neten. A sok inspiráció, és az első próbálkozás után, most itt az első igazán mutatós darab. Ha érdekel, hogyan készítettem, akkor kattints a továbbra!

fotó: Lilla

0 Tovább

Kötélből karkötő

Ha valaki végigpörgeti a Pinterestet, az biztosan belebotlik egy kötélből készült karkötőbe, hiszen nagyon divatosnak számítanak (sőt, én már 2011-ben írtam erről). Éppen ezért gondoltam készítek én is magamnak. Ha te is szeretnél, akkor kattints a továbbra, és megmutatom, hogyan csináltam!

fotó: Lilla

0 Tovább

Karkötő a divathetekről

A JAK&JIL blogon rengeteg képet találtam, ahol olyan csomózott karkötők voltak láthatóak, amiket tini koromban én is készítettem és viseltem. Ezen felbuzdulva készítettem néhányat. Pontos leírás itt!

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek