Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Én, mint illusztráció

Nemrég megjelent Lakatos Márk legújabb könyve Te & Én címmel, amiből kaptam is egy tiszteletpéldányt a kiadótól. Hogy miért? Mert a Balla Vivienne divatfotós által rólam, a SFB számára készített fotók közül kettő is belekerült a könyvbe illusztrációnak.

0 Tovább

Tarka kutya hová mégy?

Ha eddig valaki azt hitte, hogy a pályaudvari könyvárusoknál, csak huszadosztályú könyveket lehet kapni, akkor azoknak elárulom, hogy tévednek! A héten vettem mindösszesen 300 forintért a képen látható, Tarka kutya hová mégy? című teljesen új, mondókás könyvet.

fotó: Lilla

0 Tovább

A babragéptől a pocsolyamasináig

Aino Havukainen és Sami Toivonen egy finn illusztrátorpáros két tagja, több nyertes mesekönyvet is jegyeznek. A Cerkabella kiadónál megjelent Tatu és Patu fura masinái című könyvükben két feltaláló kisfiú, minden család számára nélkülözhetetlen gépeit mutatják be. Nemcsak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is nagyon érdekes, jó szórakozás együtt felfedezni a masinákat, nézegetni az aprólékos rajzokat.

fotó: Lilla

0 Tovább

A legjobb ajándék: Desszertőrült

A legjobb karácsonyi ajándékkal kétségkívül (teljesen véletlenül) saját magamat leptem meg. Ez pedig nem más volt, mint Horváth Eszter Desszertőrült című könyve a Boook Kiadótól.

kép: facebook.com/BoookKiado

0 Tovább

Csupacsoki csokihab

Horváth Eszter Desszertőrült könyve tényleg dilettánsaknak szól, hiszen még én is isteni csokihabot tudtam készíteni a leírása alapján. Persze sem a tálalás, sem a fotó nem olyan gyönyörű, mint ahogyan az a könyvben van, de az íze isteni! Most jöjjön ez!

fotó: Lilla

0 Tovább
«
123

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek