Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tarka kutya hová mégy?

Ha eddig valaki azt hitte, hogy a pályaudvari könyvárusoknál, csak huszadosztályú könyveket lehet kapni, akkor azoknak elárulom, hogy tévednek! A héten vettem mindösszesen 300 forintért a képen látható, Tarka kutya hová mégy? című teljesen új, mondókás könyvet.

fotó: Lilla

0 Tovább

A babragéptől a pocsolyamasináig

Aino Havukainen és Sami Toivonen egy finn illusztrátorpáros két tagja, több nyertes mesekönyvet is jegyeznek. A Cerkabella kiadónál megjelent Tatu és Patu fura masinái című könyvükben két feltaláló kisfiú, minden család számára nélkülözhetetlen gépeit mutatják be. Nemcsak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is nagyon érdekes, jó szórakozás együtt felfedezni a masinákat, nézegetni az aprólékos rajzokat.

fotó: Lilla

0 Tovább

Kabátvariációk tavaszra

Tavasszal elkél egy könnyű és divatos kabát, ami megvéd a szeles időben. Erre következzen most három variáció!

0 Tovább

Tavaszi must have: színes nadrágok

Az, aki követni akarja a legutolsó trendeket, az tavaszra mindenképpen szerezzen be egy színes nadrágot. A témára általam készített divatillusztráció és bazár itt.

Illusztráció: Lilla

0 Tovább

Garance után szabadon 4.

fotó: Lilla

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek