Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Védőnőnk az Évában

Sok ismerős anyuka csak muszájból jár a védőnőjéhez, pedig ha egy védőnő jó, jól végzi a munkáját, akkor iszonyatosan nagy segítség lehet, főleg egy elsőgyerekes, minden téren gyakorlatlan anyukának. Nekem hatalmas szerencsém volt, mert bár a fiam születése előtt bő egy hónappal költöztünk ki Gyömrőre, az otthani védőnőnk Zita egyből nagyon kedves és segítőkész volt. Irtó hálás vagyok neki, mert rengeteg nehéz időszakon átsegített, sokszor öntött belém önbizalmat, amikor kétségeim voltak, hogy jól csinálom-e... A legtehetetlenebb helyzetekben akár vasárnap este 9-kor is hívhattam, felvette a telefont, és ha kellett fél óráig is beszéltünk, hogy megoldást találjunk az éppen aktuális nehézségemre. Zita mindig iránymutatást adott, de sosem döntött helyettem vagy mondta meg kerek perec, hogy ezt csakis így és így lehet csinálni, hiszen nagyon jól tudja, hogy minden baba és minden mama más, ugyanaz nem lehet minden párosnak jó. Mielőtt Zita háromgyerekes anyag és védőnő lett volna, programozó matematikus volt a NAV-nál. Ez az extrém szakmaváltás ösztönzött engem arra, hogy beajánljam az Éva magazin ilyen nőkről szóló cikksorozatába. Meg is jelent a márciusi szám, ahol Zitával rövid interjút olvashattok!

0 Tovább

Kézműves szappanok Gyömrőről

A múltkor már ódákat zengtem arról, hogy milyen szuper párnákat és kötényeket árulnak itt Gyömrőn az egyik virágboltban. Ahogyan azok is mind egyediek és nagyon kedvező áruak, úgy a képen látható kézműves szappanok is. A szappanokat ma vettem a főtéren a Szent Mihály napi kézműves vásáron, de jó hír, hogy a néni, aki ezeket készíti minden héten vasárnap kint árul a helyi piacon is. Mindenféle szappan megtalálható a kínálatában, van levendulás, van csokis, de rozmaringos, vaníliás és shea vajas is. A szappanok ára 400 forint, de ha hármat vásárolunk, akkor csak egy 1000-es kell fizetnünk.

fotó: Lilla

0 Tovább

Vidéki életképek 6.

fotó: Lilla

Tavasz Gyömrőn:

1. Ezt a fonott táskát postaköltséggel együtt 1795 forintért lőttem a Vaterán. Tavaszi piknikezéshez kiváló lesz.

2. Ilyen csodásan felújított Volga szaladgál a városban.

3. Havonta egyszer, az Eskü téren bolha piacot rendeznek. Sok anyuka itt ad túl a gyerek kinőtt ruháin és megunt játékain. Mi 300 forintos darabáron erre a két, kifogastalan állapotú babajátékra tettünk szert.

4. A tavaszi hangulat a teraszra is beköltözött.

5. Egyértelműen jobban érzi magát a mi ablakunkban a nőnapi tulipán, mint a Tescoban.

6. A húsvétra készülődve már a tojásfát is feldíszítettem.

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek