Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétről hétre 2.

Itt a Hétről hétre második része. Ez a hét(vége) munkával telt, így kevésbé volt mozgalmas. Jártunk deszkával a várban, ahol igazán kellenesen elvoltunk még úgy is, hogy lógott az eső lába. A legutolsó kép pedig a Megyeri hídról készült, mikor éppen úton voltunk a leányfalui strandra északai fürdőzésre.

0 Tovább

Hétről hétre 1.

Új sorozat indul útjára! A tervek szerint minden hétfőn teszek fel egy válogatást az előző héten készült gopros fotóinkból: merre jártunk, mit csináltunk, miket láttunk... Ezen a héten a Velencei-tónál jártunk, és bár borongós volt az idő a kutyák és a kölykök jól érezték magukat!

0 Tovább

Bringatúra a Római-partra 1.

A vasárnapra beharangozott rosszidő miatt (ami láthatóan meg is érkezett) kimaxoltuk a tegnapi szombati napot. Majdnem a Normfafától kitekertünk a Római-partra, azzal a céllal, hogy néhány órát a Fellinin ejtőzzünk.

fotó: Robi (Gopro)

0 Tovább

Gopro, deszka, videó 1.

Öcsém és apukám főleg siklóernyőzéshez használják a gopro kameráikat, az elmúlt hetekben mi is szert tettünk egy ilyen kütyüre, és jobb híján első deszkás próbálkozásaimat örökítettük meg. Az első deszkás szárnybontogatás után, jött az első ismerkedés a videóvágóval, aminek itt láthatjátok az eredményét. :)

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek