Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Deszkás táskák cruiser-ekhez 2.

Van az úgy, hogy az ember beleszeret egy anyagba. Ez történt velem legutóbb az Ikeában is, amikor megláttam a MARGARETA nevet viselő, fahasábos mintájú textilt is. Hátizsák készült belőle, persze deszkatartós.

fotó: Lilla

0 Tovább

Deszkás táskák cruiser-ekhez

A hagyományos deszkákon guruló srácoknak készült táskát már itt láthattátok, és nemrég elkészült a főként lányok által használt, mini cruiser deszkákhoz passzoló párja. A táskát tesztelés közben, a Velencei-tó partján tett gördeszkás túránk alatt kapta lencsevégre Hubai Orsi a Pixel Művektől.

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

0 Tovább

Gördeszkázás a Velencei-tónál

A hosszú hétvégét a Velencei-tónál töltöttük, és természetesen vittünk bringákat és deszkákat is. Gárdonyi nyaralónk elég messze van a parttól, de az út lefelé kellemesen lejt ahhoz, hogy mindenféle energiabefektetés nélkül le lehessen gurulni a strandig.

fotó: Lilla

0 Tovább

Gopro, deszka, videó 1.

Öcsém és apukám főleg siklóernyőzéshez használják a gopro kameráikat, az elmúlt hetekben mi is szert tettünk egy ilyen kütyüre, és jobb híján első deszkás próbálkozásaimat örökítettük meg. Az első deszkás szárnybontogatás után, jött az első ismerkedés a videóvágóval, aminek itt láthatjátok az eredményét. :)

0 Tovább

Táska gördeszkázáshoz

Robinak készült egyedi megrendelésre ez a gördeszkás hátizsák, hogy abban az esetben, ha hazánk csodálatosan aszfaltozott úthálózata éppen nem teszi lehetővé a gurulást, akkor se kelljen a deszkáját a kezében cipelnie. Még több kép és leírást a tovább mögött.

fotó: Lilla

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek