Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csokis édesség meleg napokra

Megmutatom, hogy kánikula idején, hogyan készíthetünk néhány egyszerű, otthon felelhető alapanyagból jeges, csokis édességet.

fotó: Lilla

Hozzávalók: egy tábla étcsokoládé, egy natúr joghurt és egy evőkanál porcukor

Elkészítés menete: Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, majd a gázt elzárva, de a tálat a gőz felől nem levéve, belekeverjük a joghurtot, és hozzáadjuk a porcukrot. Ezután 1 decis műanyag poharakba töltjük és hurkapálcát teszünk a közepébe. A mélyhűtőben néhány óra alatt megszilárdul. Kicsit víz alá téve könnyen kivehető a pohárból, és már fogyasztható is.

0 Tovább

Vidéki életképek 3.

fotó: Lilla

Képek és kommentárok a vidéki mindennapjainkról:

1. A héten a lakás csinosítására is jutott időm. A vállfás szemüvegtárolóról bővebben itt!

2. Még kihasználtam az utolsó nyári hetet: napoztam és olvastam. (A Fashion Issue minősége nagy csalódást okozott, nem hiszem, hogy a jövőben kiadok érte 3000 forintot.)

3. Gyömrőn van egy Allure nevű étterem és disco. Nyáron nagyon kellemes a kerthelyisége, ráadásul isteni mentás-csokis fagyijuk van, így amikor tehetjük Bálinttal napi sétánk során felkeressük.

4. 21-én ünnepeltük a második házassági évfordulónkat: ajándékkal, üzenőkártyával és saját kezűleg készült körtés sütivel készültem.

5. A körülbelül 3 négyzetméteres verteményesünkben rengeteg paradicsom terem. Négy naponta több, mint egy kilót szedek le.

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek