Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Divat SOS 2. - A törlőkendő

Itt is a Divat SOS sorozat újabb része. A textilfilc után, most egy másik nagy kedvencem jön: egy folttiszítót technikát mutatok. A reggeli rohanásban sokszor előfordul, hogy egy folt kerül a ruhánkra reggeli közben, vagy éppen fogmosáskor. Korábban ilyen esetekben én a víz-szappan-hajszárító hármast használtam, de ez macerás és hosszadalmas is volt, és sokszor az eredeti foltnál egy sokkal hatalmasabb vizes, szappanos paca lett a ruhámon. 

fotó: Lilla

Egyik reggel jött egy ötlet, hogy a sminklemosókendővel próbáljam meg kiszedni a foltot, és láss csodát, nagyon szépen kijött! Mióta anyuka vagyok, pedig popsitörlőt használok az instant ruhafoltok eltávolítására. A popsitörlő egyik előnye, hogy nagyobb a mérete, mint a sminklemosó-kendőnek, valamint az ára is sokkal kedvezőbb, a gyerek miatt pedig ráadásul mindig van itthon!

0 Tovább

Divat SOS 1. - A textilfilc

Remélem ezzel a poszttal sorozatot indítok az útjára (de persze ez majd csak később derül ki). Sok fekete ruhám van, és sajnos sokszor esnek a "csak gyorsan ezt itt lesúrolom" takarítás áldozatának. A csak gyorsan indulás előtt felmosok, csak gyorsan lesúrolom a mosdókagylót takarításnak sokszor az a vége, hogy a tisztítószer óhatatlanul is a ruhámra fröccsen, és kisebb-nagyobb foltokben kiszedi a szép fekete anyag színét. Na erre rendszeresítettem itthonra egy fekete textilfilcet, amivel a legtöbb foltot csodaszépen el tudom tüntetni. A 500 és 1000 forint beszerezhető filc tényleg tökéletes a kisebb-nagyobb hibák korrigálására.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek