Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor Lomoval fotózom 4.

Itt is a Lomo fotósorozat negyedik része, ezúttal pedig nyolc képpel. A fotók különböző hétvégéken, különböző bringatúrákon készültek.

fotó: Lilla

1-2. Szentendrei sziget, 3-4. Pázmánd és környéke

0 Tovább

Amikor Lomoval fotózom 3.

Itt a harmadik rész, ezúttal nem négy, hanem csak két képpel. De azt hiszem kezdek ráérezni a gépre, meg arra, hogy milyen minőségű filmmel érdemes fotózni vele.

fotó: Lilla

1. Hétvégi ejtőzés a Duna parton, 2. Dolgozik a Pixel Művek

Amikor Lomoval fotózom 1.
Amikor Lomoval fotózom 2. 

0 Tovább

Amikor Lomoval fotózom 2.

Itt a második adag lomos kép. Ezek nem lettek olyan szépek, mint az elsők, dehát így jár az, aki évek óta lejárt szavatosságú filmre fotóz...

fotó: Lilla

1. Épület Vácon a Duna parton, 2-3. Kisfiam és a barátnője, 4. A váci zenepavilon

Arról, hogy milyen Lomo géppel fotózom, az első részben olvashattok!

0 Tovább

Amikor Lomoval fotózom 1.

A karácsonyra kapott pocket filmes Lomo Fisheye Baby 110-es kamera után a szüleim a névnapomra megleptek egy Diana Minivel. A Diana Mini lényegesen nagyobb, mint a Fisheye Baby 110-es, de nem annyira nagy, hogy ne tudnánk tényleg mindenhova magunkkal vinni. A Diana Mini-nél kétféle záridővel és kétféle rekesznyilással fotózhatunk, valamint ez a gép multiexpozíciós, azaz azt is engedi, hogy egy kockára többször fotózzunk. Az objektíve 24 mm-es nagylátoszögű, állványra is rögzíthető a gép és vakuval bővíthető. Ha valakit még részletesebben érdekel, az itt megtalál mindent!

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek