Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sütit ajándékba!

Még javában zajlanak az utókarácsonyi bulik. Ha éppen egy ilyenbe készülsz, és süteményt szeretnél ajándékozni, akkor most megmutatom, hogyan csomagolhatod be szépen és stílusosan!

fotó: Lilla

0 Tovább

Ajándékcsomagolás: kötél és organza

A családtagjaimnak szánt összes ajándékot a képen látható barna és arany színben pompázó, mintás karácsonyi csomagolópapírba csomagoltam. Hogy kicsit különlegesebb legyen a tálalást, szalag helyett idén is egyszerű spárgát használtam, a masnit pedig organzából készítettem. A masnik elkészítését nem bonyolítottam túl, csak csíkokat vágtam az oranzából, majd a kötéllel összefogtam középen.

fotó: Lilla

0 Tovább

SOS mutatós ajándékcsomagolás

Már csak pár nap van hátra az ünnepekig? És te még sehol nem állsz az ajándékok becsomagolásával? Semmi kreatív ötleted nincsen, hogyan is kellene az ajándékok csomagolását egyedivé és mutatóssá tenni? Akkor most figyelj, SOS tipp következik!

fotó: Lilla

0 Tovább

Karácsonyi csomagolás egyszerűen és stílusosan

Tavaly egyszerű ikeás papírba csomagoltam az ajándékokat, tudjátok abba, ami ki van téve a pénztárok után, hogy a törékeny cuccokat beburkoljuk. Az előző évben ahhoz a papírhoz is egyszerű madzagot választottam, idén pedig tovább finomítottam ezt a naturális stílust.

fotó: Lilla

Az Ikeában vásároltam sima barna csomagolópapírt, 8 métert 495 forintért. Ez nagyon jutányos ár. Itthon talált, maradék szaténszalagból készítettem masnikat, valamint ruhacsipeszekből kártyacsipeszeket (ezek elkészítéséről később lesz egy bejegyzés). A becsomagolt ajándékokat madzaggal kötöttem át, majd a csomó tetejére ragasztópisztollyal rögzítettem a szaténmasnikat. A kísérőkártyákat ezúttal régi fotók helyettesítik. Beszkenneltem mindenkiről egy-egy régi fényképet, kinyomtattam, kemény kartonra felragasztottam, majd kivágtam, végül a csipeszekkel rögzítettem a fényképes jelölőket.

2 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek