Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyalóka? Nem, hajgumi!

Annyira igaz, hogy manapság bármit el lehet adni a csomagolással! A képen nem nyalókákat láttok, hanem különleges formában csomagolt hajgumikat. Egyszerűen imádom őket! A H&M-ben vásárolhatjátok meg őket 790 forintos áron. Kitűnő barátnős karácsonyi ajándék lehet, ha csak valami apróságot kerestek!

kép: hm.com

0 Tovább

Kellékek Halloweenra

Készítettem egy bazárt Halloweenra szabva. Találtok benne sütidíszeket, szemgolyós nyalókát, csontokkal díszített ruhát és harisnyát, de még tökös szájfényt is!

1. Harisnya, Asos 10,78 euró

2. Gyűrű, Bloody Mary 33,70 euró

3. Muffindísz, Esty 3.180 forint/12 db

4. Nyalóka, Etsy 2.385 forint/6 db

5. Szájfény, SPF 1.495 forint

6. Ruha, Lazy Oaf 20,22 euró

0 Tovább

Természetes szépség

Már régóta nézegetem a Loccitane honlapját, és nemrégen az egyik üzletükbe is betértem, hogy megszagoljam, kipróbáljam a termékeiket. Bár az áraik borsosak, de a cuccok szuperek, éppen ezért négy apróságot szereztem be. Az első egy kis tégely tiszta shea vaj, ami télen szuper jó például az ajkakra. A másik három termék pedig különböző illatú kézkrém. A praktikus kiszerelésük miatt nem foglalnak sok helyet a neszeszerben, a rózsa, a jázmin és a cseresznyevirág, pedig vidám virágillatot varázsol a téli estékbe.

1. Shea vaj, 1.950 forint

2. Rózsás kézkrém, 1.990 forint

3. Cseresznyevirágos kézkrém, 1.990 forint

4. Mézes-mandulás-jázminos kézkrém, 1.990 forint

0 Tovább

Kézműves szappanok Gyömrőről

A múltkor már ódákat zengtem arról, hogy milyen szuper párnákat és kötényeket árulnak itt Gyömrőn az egyik virágboltban. Ahogyan azok is mind egyediek és nagyon kedvező áruak, úgy a képen látható kézműves szappanok is. A szappanokat ma vettem a főtéren a Szent Mihály napi kézműves vásáron, de jó hír, hogy a néni, aki ezeket készíti minden héten vasárnap kint árul a helyi piacon is. Mindenféle szappan megtalálható a kínálatában, van levendulás, van csokis, de rozmaringos, vaníliás és shea vajas is. A szappanok ára 400 forint, de ha hármat vásárolunk, akkor csak egy 1000-es kell fizetnünk.

fotó: Lilla

0 Tovább

Szépségápolás a parton

Bár a vízpartra, a napozáshoz nem kell nagy smink, azért a kozmetikumokról ebben az esetben se feledkezzünk meg.Megmutatom, az én táskámban milyen termékek kapnak helyet!

A fényvédős naptej a legfontosabb kellék. Akik pedig nem szeretnek natúr arccal megjelenni, azoknak egy kis vízálló szempillaspirál és egy csillogó szájfény megengedett. Az eslő még pancsoláskor sem jön le, míg a másodikat tükör nélkül is újra fel tudjuk kenni. És persze nem szabad elfelejtkezni a napozás utáni bőrápolásról is, amihez választhatunk akár tápláló testvajat is.

fotó: Lilla

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek