Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Balett és divat

 A Chole divatház esete a balerinával...

0 Tovább

Balettszótár, avagy András bá mondásai 3.

"A gólya is áll fél lábon, mégsem kap Kossuth-díjat."

Ezt a féltalpon, egy lábon állásnál mondta ma András. Azt szerette volna érzékeltetni, hogy attól mert fél lábon állunk, még nem biztos, hogy jó a gyakorlat, ezer apró dologra kell figyelni...

Egyébként csak úgy zárójelben jegyzem meg: múlt héten egy bakkecskéhez hasonlított András. :) Egyébként, ha már kritizál, fél siker, mivel az azt jelenti, hogy kritikára érdemesnek tart, tehát nem vagyok teljesen reménytelen.

0 Tovább

Hogyan varrjuk be a keresztpántokat a gyakroló balettcipőnkbe?

A gyakorló balettcipőkben nincsenek gyárilag benne a keresztbe futó gumipántok. Ezt mindenkinek magának kell belevarrnia a lábfej formájának megfelelően. Én így varrtam bele az enyémbe.

0 Tovább

Balettszótár, avagy András bá mondásai 2.

"A jó táncos szadista."

0 Tovább

Balettszótár, avagy András bá mondásai 1.

Új sorozatot indítok útjára, méghozzá balettmesterem :) mondásaival... Andrásról tudni kell, hogy nagyon jó fej tanár, és kritizálni is csak viccesen szokott még akkor is, amikor majd megüti a guta bénaságainktól.

Jöjjön az első: "Ami nem fáj, az biztosan rossz, de ha fáj, attól még nem biztos, hogy jó a gyakorlat."

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek