Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Anyák napi ajándéktippek huszonéves anyukáknak

Természetesen egy szál szászorszépnek és egy puszinak is nagyon örülök, amit a kisfiam ad Anyák napjára. De azért ne tagadjuk, fogyasztói társadalomban élünk, és ha csak a képzelet szintjén is, de eljátszunk azzal, mire is vágynánk, ha az ár nem számítana, akkor az én kívánságlistám így nézne ki. Nem tudom, hogy a többi huszonéves anyuka is ilyen hülyeségekre vágyna-e - ez az én verzióm!

1. Üveg sütiállvány, H&M Home 1.990 forint
2. Bukósisak, Eleanor's 55 dollár
3. Nyalóka készítő forma, Gasztroshop 3.290 forint
4. Bicikli kosár, Ebike, 5.090 forint
5. Tortadíszítő, NoSalty 4.690 forint
6. Hátizsák, Tenshibag 18.000 forint
7. Alapozó ecset, Bőszecset 2.600 forint
8. Mxiruha, NON+ 12.900 forint
9. Óra, Casio 42,14 euró
10. Muffinpapírok, Skanditrend 2.490 forint
11. Rózsás tortalapát, Skanditrend 2.990 forint
12. Longboard, Wakeshop 39.990 forint

0 Tovább

A reklám, ami betalált: Köszönöm, Anyu!

Ugyan nem szoktam ilyesmiket megosztani itt az oldalon, de ezt a reklámot muszáj megnéznetek nektek is. Két hete egy beteg, nyűgös, folyton anya nyakán lógni akaró, anyát rángató, éjszakánként három-négyszer is felébredő gyerekkel vagyok itthon. Fáradt vagyok, és az idegeim már a végét járják, és akkor hopp a reggeli Youtube-os zeneindítás, egy Halott Pénz klipp előtt ezt a hirdetést dobja fel a videómegosztó. Végignézem, és a jelen élethelyzetben végigbőgöm az egészet!

0 Tovább

Hétköznapi kifutó: Trendi mamik

Pár hete az egyik délelőttön egy stáb forgatta fel az otthonunkat. Az M1 Hétköznapi kifutó című műsorától jöttök, aminek a következő része az otthon ülő anyukákról és a divatról szólt. Ebben a témában nyilatkozom okos és kevésbé okos dolgokat, és persze a felvételeken feltűnik kisfiam, Bálint, valamint a barátnője, Lola és az anyukája is.

0 Tovább

Textilmenyország az interneten

A lélegzetem elállt, amikor egy új, magyar textilwebshopra bukkantam. A kínálat nem túl nagy, de az a pár textil, amiből kisebb darabok jutányos áron rendelhetőek, igazán szemrevalóak és divatosak. Mostanában elég sok varrós DIY post került fel a blogra, és remélem minél hamarabb mutathatok olyan textilcsodát, amit a textilcottage.hu-ról rendelt anyagokból készítettem!

kép: textilcottage.hu

0 Tovább

DIY: egyedi üdvözlőkártya

Anyák napja alkalmából szerettem volna készíteni egyedi üdvözlőlapot. Ehhez az otthon fellelhető alapanyagokat, és a korábban elkészített szívecskés nyomdát használtam. Megmutatom, mit hogyan csináltam, és mi lett a végeredmény!

fotó: Lilla

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek