Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SOS mutatós ajándékcsomagolás

Már csak pár nap van hátra az ünnepekig? És te még sehol nem állsz az ajándékok becsomagolásával? Semmi kreatív ötleted nincsen, hogyan is kellene az ajándékok csomagolását egyedivé és mutatóssá tenni? Akkor most figyelj, SOS tipp következik!

fotó: Lilla

0 Tovább

Karácsonyi kívánságlista 1.

Itt az első karácsonyi kívánságlista, talán másoknak is ötletet adhat, mire is vágyik egy mai fiatal nő! (Persze az is lehet, hogy amikre én vágyok, azok másoknak teljesen felesleges hülyeségek...)

1. Mintás, összecsukható bevásárltáska, Reisenthel 4.490 forint

2. Pink futócipő, Nike 24.999 forint

3. Halszem objektíves analóg fényképezőgép, Lomography 10.900 forint

4. Egyedi cicafigura, Manka 6.500 forint

5. Szemgüveg alakú gyűrű, Asos 6 font

6. Divat: tervezők, trendek, dizájn, Bookline 5.525 forint

0 Tovább

Mézes keksz, az instant mézeskalács

Még több mint negyven nap van karácsonyig, de azért nem árt a konyhában is elkezdeni az edzést az ünnepekre, hogy szuper finomságokkal várhassuk a rokonságot. Én az ünnepekkor mindig többféle kekszet készítek, és az új recepteket szeretem előre kipróbálni. Most egy ilyen mézes keksz következik!

fotó: Lilla

0 Tovább

Vállfára akasztott ünnepi hangulat

Még korábban mutattam be az Ikea katalógusából lopott vállfás szemüvegtároló ötletét. Most, hogy közelegnek az ünnepek, gondoltam ideje aktualizálni a vállfán lógó cuccokat. Így kerültek ideiglenesen a szemüvegek a fiókba, a gömbdíszek pedig a vállfára. Mivel többségében piros gömbjeink vannak, így a fára majd azok kerülnek, de a nagymamámtól örökölt, régi családi díszeket sem szerettem volna kihagyni a dekorációból, így azok a vállfán lógva, az előszobatükör felett teremtenek ünnepi hangulatot.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek