Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DIY: képes medál

Az egyik unokahugom lepett meg ezzel az egyedi és könnyen elkészíthető medállal. A képet egy baba-mama fotózás alkalmával a Cserkúti Tamás Fotográfia készítette, az unokahugom pedig "ellopta" a Facebookról. A képet csak a megfelelő méretben ki kellett nyomtatnia, majd az előre beszerzett medálalapra ráragasztani, ezután pedig az ovális üveget rögzíteni. Kellékeket például találtok a Meska Alkotók boltjában. Egyedi, kedves ajándék, ráadásul nagyon egyszerűen elkészíthető!

fotó: Lilla

0 Tovább

Újabb karkötők kötélből 2.

Újabb kötélkarkötők készültek ezúttal neonsárga és csodálatos türkizkék alapanyagból. A karkötő elkészítésének leírását itt találod, a korábbi menta, szürke és neonnarancs, valamint neonzöld karkötők fotóját pedig ide kattintva tudod megnézni!

fotó: Lilla

0 Tovább

Újabb karkötők kötélből

Az első pink verziót most egy menta-szürke hármas és egy neonnarancs-neonzöld trió követi. A karkötők elkészítésének leírását ebben a bejegyzésben találjátok!

fotó: Lilla

0 Tovább

Juhos Janka a nyakamban

Megkaptam a legszebb előkarácsonyi ajándékot a csajoktól!

Juhos Janka - nyaklánc és ágas medál

0 Tovább

A ganajtúró bogár divatkarrierje

Már volt egy bejegyzés a szkarabeuszos gyűrűmről, de most, hogy meg érkezett Angliából újból előveszem a témát. Imádom ezt a gyűrűt, annyira szép és karakteres. De a ganajtúró bogár nem most indult hódító útjára a divat világában...

szkarabeuszos gyűrű - asos.com

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek