Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Álomruha

Ha most lenne az esküvőm talán egy ugyanilyen ruhát varratnék csak persze teljesen hófehér anyagból. A ruhát Kelsey Kreiling tervezte. Videó itt!

0 Tovább

Follow me!

Jövőhét pénteken rendezik meg Közép-Európa legnagyobb street fashion bemutatóját. A hg.hu-s kísérő programok szervezésében én is részt veszek! :)

Az esemény a Facebookon itt!

0 Tovább

Balettóra előtt

Egy újabb inspiráló balettvideó!

0 Tovább

Remeterét

Egy hangulatkép a 2011-es remeteréti buliról.

0 Tovább

A kedvenc internetes családom

Miss James anyuka, stylist, ruhatervező és a Bluebird Vintage webshop tulajdonosa, üzemeltetője, lelke. Még internetes vintage üzlete miatt találtam rá, és onnan jutottam el személyes blogjába, ahol csodás képeken keresztül mutatja be irígylére méltó családjának életét... A képek kedvesek, lazák és árad belőlük a szeretet. Minden nap felvidítanak a bejegyzései.

Itthon is egyre többen foglalkoznak vintge divattal, az első magyar webshopot Kertész Violetta üzemelteti Lovebug Vintage néven. A vintage divat egyre növekvő népszerűségéről két cikket is írtam, és ezeknek a cikkeknek az apropóján meghívtak május 3-án a Kossuth Rádió Közelről című műsorba. A főtéma a vintage volt, az anyag online itt hallgatható meg.

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek