Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ikea hack: RAST komód

Egyszerűen helyhiánnyal küzdünk az új lakásban, pontosabban pakolós-helyhiánnyal. A lakás tágas, csak éppen nincs elég szekrényünk. Mivel előbb-utóbb, néhány év múlva ebből az albiból is továbbállunk, ezért nem akarunk hatalmas gardróbszekrényekbe befektetni. Így esett a választásunk az Ikea egyik tömör fából készült szekrényére, ami mindösszesen 6.990 forintba kerül. A három fiókos natúr faszekrényt persze a lakás stílusához szeretnénk igazítani, ezért át fogom festeni. Ehhez inspirációt a Pinterestről merítettem.

kép: ikea.com

0 Tovább

Almás-zabpelyhes keksz

Tegnap késő délután nekiállítam kísérletezni, és örömmel jelenthetem be, a kísérlet sikerült, az almás-zabos keksz isteni lett. Jöjjön most a csokis-zabos keksz módosított a receptje!

fotó: Lilla

0 Tovább

Pakolós táska tavaszra és nyárra

Újabb táska készült egyedi megrendelésre. Debi egy hatalmas, pakolós táskát szeretett volna, olyat ami jól megy a tavaszi cuccaihoz. A bézs, barna és sötétkék anyagokból készült táska strapabíró, és vállon, valamint kézben is hordható.

fotó: Lilla

0 Tovább

A deszkám: mini cruiser

Öcsémtől volt otthon egy egyszerű, sima gördeszkánk, ami évek óta állt érintetlenül az előszobában. Bár Bálintnak soha senki nem mutatta, kilenc hónapos volt, amikor ráhasalt/ráült, és elkezdte lökni magát. Szerelem volt első látásra, azóta imádja a gördeszkákat. Nem meglepő hát, ha karácsonyra a kisebbik nagybátyjától, az öcsémtől gördeszkát kapott. A gördeszkát persze én néztem és választottam ki, és természetesen akkor már magamat is megleptem eggyel karácsonyra. A választásom egy mini cruiser deszkára esett. Hogy miért? És hogy mik a tapasztalataim? Azt a tovább után elárulom, de figyelmeztetek mindenkit, ez nem egy szakértői poszt, szimplán egy gördeszkázni most tanuló anyuka gondolatai! :)

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

1 Tovább

Bundás csirke ínyenceknek

Ahány család, annyi szokás és annyi ízlés. Azért is jó bekerülni egy új családba, mert az ember új ízekkel, új ételekkel ismerkedik meg. Ilyen a most következő pikáns, bundás csirkemell is, amit csípős-mézes szósszal és pirított tésztával tálalhatunk. Köszönöm a receptet Erzsikének!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek