Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A füles kalap

Nem szoktam, mit hol vettem posztokat írni, de most muszáj lesz. Mióta megvan a cicafüles (vagy inkább macifüles???) nyári kalapom, azóta lépten-nyomon hetente egyszer leszólítanak csajok az utcán, hogy honnan van!

fotó: Lilla

0 Tovább

Anyák napi ajándéktippek huszonéves anyukáknak

Természetesen egy szál szászorszépnek és egy puszinak is nagyon örülök, amit a kisfiam ad Anyák napjára. De azért ne tagadjuk, fogyasztói társadalomban élünk, és ha csak a képzelet szintjén is, de eljátszunk azzal, mire is vágynánk, ha az ár nem számítana, akkor az én kívánságlistám így nézne ki. Nem tudom, hogy a többi huszonéves anyuka is ilyen hülyeségekre vágyna-e - ez az én verzióm!

1. Üveg sütiállvány, H&M Home 1.990 forint
2. Bukósisak, Eleanor's 55 dollár
3. Nyalóka készítő forma, Gasztroshop 3.290 forint
4. Bicikli kosár, Ebike, 5.090 forint
5. Tortadíszítő, NoSalty 4.690 forint
6. Hátizsák, Tenshibag 18.000 forint
7. Alapozó ecset, Bőszecset 2.600 forint
8. Mxiruha, NON+ 12.900 forint
9. Óra, Casio 42,14 euró
10. Muffinpapírok, Skanditrend 2.490 forint
11. Rózsás tortalapát, Skanditrend 2.990 forint
12. Longboard, Wakeshop 39.990 forint

0 Tovább

Gyerekjátékok fából hiperolcsón

Mivel édesapám régebben faiparral és fajátékok készítésével foglalkozott, ezért én nagyon kötődöm a természetes anyagokból, nagy igényességgel elkészített játékokhoz. Ha tehetem Bálint is inkább ilyeneket kap, mint tömegtermékeket. Szeretek benézni a körúton két helyen is megtalálható Fakopáncsba, ahol pár száz forintért is nagyon szép, színes és kedves fajátékokat lehet kapni. A héten ezeket szereztem, a fiam imádja őket!

fotó: Lilla

0 Tovább

Virágos kincsek potom pénzért

Lassan egy éve, hogy Gyömrőn lakunk. Már egész jól megismertem a várost, és ennek köszönhetően bukkantam a képen látható kincsekre is. Van egy virágbolt, ahol csodás kézműves termékeket kapni nagyon is baráti áron. A képen látható romantikus stílusú kertészkedős kötényt és díszpárnákat mondhatni potom pénzért anyák napjára vettem. (A két párna összesen 1200 forint volt, míg a kötény 1700 forint.)

1 Tovább

Sporttáska újrahasznosított anyagból

A Decathlonban találtam potom pénzért csodaszép virágos sporttáskát. Ráadásul a táskához varrt zsebébe könnyűszerrel kicsire összehajtogatható, az alapanyaga pedig teljes egészében újrahasznosított poliészter.

kép: Decathlon

0 Tovább
«
123

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek