Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Babaruhák télre

1. Bundazsák és overáll Gap Baby

2. Orkán anyagból készült cipő H&M

3. Kötött sapka és kesztyű Next

4. Kék nadrág F&F

5. Bélelt, kötött pulóver F&F

0 Tovább

Stílusos névadó

Mivel nem volt hivatalos keresztelő, ezért a dekorációval akartuk még inkább megadni Bálint névadójának a módját. Így a buli stílusára még nagyobb hangsúlyt fektettünk. Már az előre kiküldött meghívók is különlegesek voltak: pelenka formájú, biztosítótűvel összetűzött, kedves kis csomagok. (Ehhez a Pinterestről merítettem ötletet és sablont.) Ezen kívül készültek ültetőkártyák, különleges és vicces bajszos szívószálak, és egy B betűs emlékkönyv, amibe mindenki írhatott pár kedves sort Bálintnak. (Az emlékkönyvet a 18. születésnapján szeretnénk majd neki átadni.)

fotó: Lilla

0 Tovább

Babakék és csipke nemcsak apácáknak!

Tamara Barnoff 2012/2013-as őszi-téli kollekciója egyszerűen csodás. A nekem leginkább tetsző két fotó a lookbookból itt látható. A pillagós kabát egyszerűen ötletes és bájos!

0 Tovább

Szerelem borítékolva

Új borítéktáskával, koktéltáskával bővült a Lilla Sellei Bags kínálata. A szívecskés táskák ára 3500 forint.

fotó: Lilla

0 Tovább

Téli természet

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek