Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A mindent elnyelő tréningtáska

Újabb táska került a Lilla Sellei Bags kínálatába: ez a praktikus kialakítású tréningtáska egyedi megrendelésre készült, a vevő a Yo Can Make This oldalon találta, és szerette volna, ha megvarrjuk neki. A táska olyan prímán sikerült, hogy gondoltuk felvesszük az állandó kínálatba. Kitűnő edzőterembe és edzésre járáshoz, jógához, aerobikhoz.

fotó: Lilla

Néhány infó a táskáról:
Oldalt praktikus üvegtartó zsebbel rendelkezik, elöl egy nagy méretű cipzáros zsebbel, belül pedig egy hatalmas gumis tárolóval. Így van hely az üdítőnek, a cipőnek, a papucsnak, a törülközőnek, a tusfürdőnek és nem utolsó sorban az edzésen viselt ruhának. A nagy oldalsó cipzárnak köszönhetően egyszerűen kinyitható, így könnyű megtalálni benne bármit. A keresztbe futó pánt, akár vállon, akár átvetve is hordható.

Bővebb infó: Lilla Sellei Bags

0 Tovább

Egyedi táska spotoláshoz

Megrendelésre készült ez az egyedi sporttáska. Ezt a fekete sporttáskát oldalt menta színű, elől kék zsebekkel láttam el. Előnye, hogy vállon, keresztbe vetve és háton is hordható. Az oldalsó kör átmérője 25 centiméter a táska hossza pedig 45 centiméter.

fotó: Lilla

2 Tovább

Futócipők a futópályán kívül

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek