Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A reklám, ami betalált: Köszönöm, Anyu!

Ugyan nem szoktam ilyesmiket megosztani itt az oldalon, de ezt a reklámot muszáj megnéznetek nektek is. Két hete egy beteg, nyűgös, folyton anya nyakán lógni akaró, anyát rángató, éjszakánként három-négyszer is felébredő gyerekkel vagyok itthon. Fáradt vagyok, és az idegeim már a végét járják, és akkor hopp a reggeli Youtube-os zeneindítás, egy Halott Pénz klipp előtt ezt a hirdetést dobja fel a videómegosztó. Végignézem, és a jelen élethelyzetben végigbőgöm az egészet!

0 Tovább

Káosz felsőfokon: egy női táska

Miután tavaly öcsémék megnyerték a Vodafone egyik reklámpályázatát, csapatukkal több ilyen versenyen is elindltak. A legutóbb egy olyan pályázaton, amely arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a kreatív szakmában, a reklámszakmában Amerikában a nők aránya mindössze 3 százalék. A feladatra egyik megoldásként ők azt találták ki, hogyha egy nő uralkodni tud a megannyi cucc által okozott káoszon a táskájában, akkor mindent tud irányítani. Mivel nekem sok cuccom, sok táskám és viszonylag jó fényképezőgépem van, így engem kértek meg, hogy csinálja néhány, az ötletnek megfelelő képet.

fotó: Lilla

Először csak a táskát és a cuccokat kérték, hogy fotózzam le, de a kisfiam, Bálint kezei felnyúltak az asztalra, és így bekúsztak egy-két képbe. Ez annyira tetszett nekik, hogy kérték, készítsem el az itt látható fotót is. Bár végül csak a benyúló kezes verziót használták a pályázaton, nekem mégis ez lett a kedvencem.

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek