Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt az első Pocket Trailer kollekció

Elkészült az első Pocket Trailer kollekciót, és a termékek mától rendelhetőek. Az új, fényvisszaverős verziók június 1-jéig bevezető áron 2.500 forintért vásárolhatóak meg!

Rózsaszín heveder + fényvisszaverő + szürke-rózsaszín csatok

0 Tovább

Ki lesz a Pocket Trailer arca?

Keressük a Pocket Trailer arcát, és ennek során gazdára talál két motorhordozó, valamint a Pixel Művek jóvoltából egy gyerek fotózás is.

0 Tovább

Pocket Trailer oktatófilmek

Hódító útjára indult a Pocket Trailer, a kismotorra és futóbringára szerelhető pánt. Orsi barátnőmmel készítettünk is egy-egy instant videót, amiben bemutatjuk, hogyan is kell a motorra és a bringára felcsatolni a pántot, hogy aztán a cipekedés könnyebb legyen. Itt a motoros verzió, a tovább után pedig a futóbringás.

0 Tovább

Nyerjetek LSB táskát és Pocket Trailert!

A panyizsuzsi potyapénteken ezúttal egy Lilla Sellei Bags és egy Pocket Trailer keresi gazdáját! Nem kell mást tennetek, mint kommentelni az itt található posztot, valamint feliratkozni a panyizsuzsi márka hírlevelére, és már csak a szerencsében kell bízni!

fotó: Pixel Művek (Hubai Orsi)

0 Tovább

Unod már a kismotor lehetetlen cipelését?

Ismerős a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat (persze praktikusan már hátizsákot veszel), és még a kismotort is, esetenként pedig ezt megspékeled egy bevásárlószatyorral? Ez csak egy átlagos kép egy átlagos anyuka átlagos napjából. Az egyébként is a lehetetlen felé tendáló zsonglőrmutatványt még inkább nehezíti, hogy a kismotoron nincs fogás, állandóan kicsúszik... Gyakorló anyukaként nekünk ebből lett elegünk, és erre a problémára kerestünk egy egyszerű, praktikus, na meg persze stílusos megoldást. Így született meg a Pocket Trailer.

fotó: Pixel Művek (Hubai Orsi)

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek