Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Terepmintás csokornyakkendő

A fiamnak, a férjemnek és az öcsémnek készített csokornyakkendő után mások is megkértek, hogy készítsek nekik is. Először egy kisfiúnak és az apukájának kellett varrnom bordó anyagból egyennyakkendőt, most pedig egy haverom kért meg, hogy varrjak egy terepmintásat egy barátjának a szülinapjára. Íme a végeredmény, a csokornyakkendő elkészítésének a leírását pedig ebben a korábbi posztban találjátok.

fotó: Lilla

0 Tovább

DIY: Csokornyakkendő

A csokornyakkendők egyre divatosabban - ezt könnyen leszűrhetjük, ha megnézünk pár népszerű street fashion oldalt. Ezért is találtam ki, hogy arra a családi esküvőre, amire év végén vagyunk hivatalosak, varrok a fiúknak (a férjemnek és a fiunknak) egy-egy csokornyakkendőt. Elárulom hogyan csináltam!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek