Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mackó kifejezetten takonypócoknak

Ha valaki olvas design magazinokat vagy éppen baba-mama portálokat, az már biztosan értesült arról, hogy a magyar fejlesztésű, gyerekbarát orrszívó, a Nosiboo idén orvosi eszköz kategóriában elnyerte a design Oscarnak is nevezett Red Dot díjat. Nos, egy hete egy betegség kellős közepén nekünk is lett egy kék, mackó alakú orrszívónk (így a ping-pong szett után már két Red Dot díjas termék büszke tulajdonosai vagyunk).

fotó: Lilla

0 Tovább

Magyar design babáknak

Ha kisgyerekes barátokhoz megyünk látogatóba, és valami szép, különleges ajándékot szeretnénk adni, akkor érdemes körbenézni a magyar termékek között. És persze, ha szülők vagyunk, akkor is lehet keresgélni, vágyakozni, mert bár az egyedi termékek ára sokszor magas, mégis egy-két alkalommal megéri ezek közül választani. Én most készítettem a teljesség igénye nélkül egy válogatást, amiben találtok egyedi játékokat, praktikus babakellékeket, sőt még lakberendezési cuccokat is.

1. Textil kisautó, Filcművek, 4.400 forint

2. Textil etetőszék, Babycab, ár kérésre

3. Modern pólya, Bugyola, 8.490 forint

4. Baba textilből, Meilinger Zita, ár kérésre

5. Zöld párna, Pucc, 9.000 forint

6. Pelenkázó alátét, Liliputi, 6.790 forint

7. Nyálkendő, Bugyola, 1.490 forint

0 Tovább

Amikor a Jeti felfalja az iPadet

Hihetetlen, hogy a mai gyerekeknek mennyire természetesek a kütyük és az elektronikai cuccok. És nemcsak az óvodásoknak vagy a tiniknek, hanem a még beszélni sem tudó pelusosknak is. Az én fiam valahogyan kiszagolja, hogy az a tárgy egy laptop (teljesen mindegy neki, hogy más a színe, a mérete és a formája, mint amilyen laptopokat korábban látott), és odamegy és megpróbálja kinyitni, nyomkodni... Még egy éves sincs, de tudja, hogy a TV-t, a mosógépet melyik gombbal kell kikapcsolni (és sokszor meg is teszi), és a távirányítóval is régóta integet már a TV felé. Hihetetlen. Az iPadunk és a telefonunk persze már régen nincs biztonságban tőle. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a születésnapjára egy magyar fejlesztésű és gyártású játékot, egy Totoyát kap, ezzel nemcsak elektronikai mániáját elégítjük ki, de egy magyar designer terméket is vásárolunk. A tovább után kiderül mit tud a képen látható iPad faló jeti.

fotó: Lilla

0 Tovább

Mumusok a MumuShopból

Bálint ajándékba kapta ezt az édes (szerintem) Cica mumust. Itthon már számtalan márkanéven készítenek kedves, egyedi, puha játékokat gyerekeknek, de a MumuShop karakteres csapata kiemelkedik a hazai design kínálatából. Vannak itt babák, cicák, nyulak és mindenféle állatkák. Aki szeretne, az a MumuShop Facebook oldalán tud rajongani és rendelni.

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek