Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Én, mint illusztráció

Nemrég megjelent Lakatos Márk legújabb könyve Te & Én címmel, amiből kaptam is egy tiszteletpéldányt a kiadótól. Hogy miért? Mert a Balla Vivienne divatfotós által rólam, a SFB számára készített fotók közül kettő is belekerült a könyvbe illusztrációnak.

0 Tovább

A legjobb ajándék: Desszertőrült

A legjobb karácsonyi ajándékkal kétségkívül (teljesen véletlenül) saját magamat leptem meg. Ez pedig nem más volt, mint Horváth Eszter Desszertőrült című könyve a Boook Kiadótól.

kép: facebook.com/BoookKiado

0 Tovább

Kitalálós versikék kicsiknek

Szalma Edit illusztrálta Nyulász Péter nagysikerű, miaz című versekönyvének folytatását, ami a miazmég címet kapta. Ez a kötet is kitalálós versikéket tartalmaz a legkisebbeknek. Igazán igényes ajándék karácsonyra.

Nyulász Péter: miazmég kitalálós versikék

Ár: 1790,-

Akciósan megrendelhető: bookline.hu

0 Tovább

Egy könyv, számtalan smink

A hazai divatvilág már jó ideje pusmogott Véger Fibi sminkes és Zsólyomi Norbert divatfotós közös projektjéről, egy sminkelésre fókuszáló könyvről. A kiadvány egy ideje elérhető a könyvesboltokban és az online üzletekben is. Véger Fibi régóta fontolgatta egy ilyen album elkészítését, hiszen, ahogyan a címben is vallja, a szépség tanulható. A sminkes végig kalauzol mindenkit a natúr sminkektől az alkalmi sminkeken át egészen az extrém make up-okig. Ebben, ismert nőkön és modelleken kívül saját anyukája, 17 éves lánya, valamint Zsólyomi Norbert mamája is a segítségére van. Ez az album nemcsak arra jó, hogy a leírások és rajzos ábrák, valamint fázisfotók alapján ellessük a praktikákat, hanem ihletet is meríthetünk, ha híjján lennénk az ötleteknek.

fotó: Lilla

Véger Fibi: Smink - A szépség tanulható, bookline.hu, 5.092,-

0 Tovább

Könyvek gyerekeknek

1. Varró Dániel: Akinek a lába hatos

2. Rosivall Kinga: Abraka Cirip furfangjai

3. Kövecses Panni: Erik és Csipesz nyomoz

4. Tandori Dezső: Medvék minden mennyiségben

5. Szegedi Katalin: Lenka

0 Tovább
«
12

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek